Napustila estradu: Pevačica je imala 12 brakova, živi sa 33.000 i brine o autističnom unuku (VIDEO)

Maja Odžaklijevska pre oko dve decenije donela je odluku da prestane da peva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Maja Odžaklijevska
E-stock/S.Filipović

Maja Odžaklijevska pre oko dve decenije donela je odluku da prestane da peva.

Sada, samo se povremeno pojavljuje u pojedinim televizijskim emisijama, a porodici se posvetila u potpunosti. To se posebno odnosi na njenog unuka Luku, kom je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

“Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem”, rekla je svojevremeno pevačica, koja je život nastavila sa penzijom od 33.000 dinara mesečno, jer kako kaže – radije će živeti od tog novca, nego se maltretirati za deset puta više uz osećaj ništavnosti.

“Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: ‘Ne može baka to, nemamo para’, snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje”, iskrena je bila jednom prilikom Maja, koja svakako potpuno otvoreno govori o ovoj temi.

Jednom prilikom istakla je da o ljubavi ne razmišlja, te otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

“Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: ‘Stvari su ti ispred.’ Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: ‘Jedan se otegao, drugi se protegao”, ispričala je ona gostujući u jednoj emisiji.

U linku ispod poslušajte jedan od njenih najvećih hitova:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar