Šutanovac priznao: Vučić vodio odgovornu politiku za KORIST NARODA, a svesno na štetu svoje stranke!

Srpska vlast na čelu sa predsednikom Vučićem donela je mudru odluku da osudi rusku invaziju na Ukrajinu, ali da ne uvodi sankcije Rusiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Bivši ministar odbrane i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac na svom Tviter nalogu pošteno je priznao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodio odgovornu politiku u korist naroda, svesno znajući da će to naškoditi Srpskoj naprednoj stranci.

– I nemojte se zanositi time da je SNS podbacio, SNS je svesno igrao na centralnom polju i nije ušao u ratnu histeriju gde su isto mogli da pokupe glasove od svih desnih uključujući i SPS – napisao je Šutanovac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je aludirao na rat u Ukrajini, budući da je veliki broj građana Srbije proruski orijentisan. Ipak, srpska vlast na čelu sa predsednikom Vučićem donela je mudru odluku da osudi rusku invaziju na Ukrajinu, ali da ne uvodi sankcije Rusiji.

Uz to, zahvaljujući Vučiću Srbija je na vreme obezbedila rezerve robnih rezervi, pa se naša zemlja ne suočava sa nestašicama i poskupljenjima kao većina zemalja Evrope.

Foto: Printscreen

Podsetimo, prema poslednjim rezultatima RIK, na osnovu obrađenih 94,64 odsto biračkih mesta, Vučić je na predsedničkim osvojio 58,8 odsto glasova, dok je na parlamentarnim izborima lista Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve dobila 43,08 odsto.

BONSU VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar