Bazen u kući, spa centar, luksuzni nameštaj: Evo kako će izgledati Cecina vila na Kipru nakon renoviranja

Svetlana Ceca Ražnatović navodno je uložila ogroman novac kako bi njena vila od 400 metara kvadratnih prštala od luksuza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel,Printscreen

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović navodno renovira velelepnu kuću u Aja Napi i pravi spa-centar za sebe i svoje goste.

Pevačica navodno uvodi novitete u svoju vilu na Kipru. Na poslednjem spratu vile biće smešteni manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu, piše Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetlana Ceca Ražnatović navodno je uložila ogroman novac kako bi njena vila od 400 metara kvadratnih prštala od luksuza.

– Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu – priča dobro obavešteni izvor.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj rezidenciji, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

– Ogroman je i u njemu može da pliva cela porodica. Veljko i Anastasija obožavaju tu da se kupaju i sunčaju, a otkad je Ceca dobila unuka Željka, najviše se tu s njim brčka. Ipak, pošto joj je dvorište prostrano, dodaće još jedan džakuzi pored bazena – zaključuje izvor.

– U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će Ceca moći lakše da se kreće po spratovima – kaže izvor i dodaje da se Ražnatovićeva u potpunosti posvetila uređivanju velelepne vile:

– Ceca ne želi ništa da prepusti slučaju. Već nedeljama lista kataloge i bira pločice, parket, stolariju, ekskluzivni nameštaj… Imaće vremena da sve to kupi do kraja leta, pošto radovi počinju na jesen. Dotle će pribaviti još neke dozvole za gradnju koje su joj potrebne.

Folk zvezda je za renoviranje vile na Kipru angažovala navodno firmu svoje kume i koleginice Viki Miljković. Njih dve su zajedno osmislile ceo koncept, a u svemu im je pomogla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar