Dnevni horoskop za 29. mart: Ovnovi započinju novu ROMANSU, Ribe očekuje POVOLJAN dan za posao

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Ne tražite posao tamo gde ga uopšte nema. Usmerite pažnju i snagu tamo odakle stižu jasni i povoljni rezultati. Finasije su  bolje. Osoba koja vam se dopada šalje poruku sasvim slučajno i romansa može odmah da počne. Zdravlje je dovoljno dobro.

BIK

Danas ste raspoloženi za čist hedonizam. Zato pribegavate starim poznatim metodama laganog života i opuštanja. Zavodničke veštine koristite kako biste jačali dobro samopouzdanje. Igrate se svojim jakim ljubavnim moćima. Zdravlje je sasvim dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Vaša energija je izvanredna. Zato danas imate dovoljno energije da uradite sve poslove koji vam dođu u susret. Neki će napraviti dobar plan za kupovinu pokretne imovine. Vaše odluke su ispravne i slušajte svoje instikte. Zdravlje je odlično. 

RAK

Manje su važni događaji na poslu. Vi ste orijentisani ka domu i nekim promenama. Verovatno planirate da renovirate kuću ili stan. Imate dobru saradnju i dogovor sa emotivnim partnerom. Zato trpite odgovornost. Zdravlje bez većih tegoba i promena.

LAV

Ponosni ste na sebe jer ste sproveli nemoguće misije na poslovnom planu. Kada je u pitanju investicija, vi ste blizu dobrog rešenja. Zato je partner zadovoljan i siguran u vaše delovanje. Imate neograničeno poverenje. Zdravlje je dovoljno sjajno.

DEVICA

Veoma dobar dan za poslove i možete biti veoma delotvorni. Redak dan koji vam ne donosi stres. Budite fokusirani i pokušajte da se izvučete iz poslovne gužve. Na polju partnerstva imate dogovore kojih se samo vi pridržavate. Zdravlje dobro.

VAGA

Poslovi su malo statični, malo brzi. Međutim, vi se dobro snalazite i u tom osciliranju posla. Vaša neopisiva želja za promenom na polju ljubavi ako ste slobodni sve više obuzima vaš mozak. Ipak, imate dovoljno strpljenja. Zdravlje bez tegoba.

ŠKORPIJA

Ništa nije potonulo u vodu, iako vam se čini da ste na ivici ponora. Posao je drugačijeg inteziteta na koji se još niste navikli. U ljubavi jako ste uzdržani jer vas muči neka sumnja. Potrebno je da komunicirate sa partnerom. Zdravlje dobro.

STRELAC

Nema pritiska i nema ograničenja, pa vam je dostupna svaka aktivnost. Imate dovoljno volje da nastavite sa dobrim poslovnim akcijama. U ljubavi imate dovoljno strasti ako ste u dugoj vezi. Dok će drugi Strelčevi avanture. Zdravlje je dobro.

JARAC

Imate dovoljno kvalitetan posao i dobre saradnike, pa danas nema straha da nećete doprineti poslu u punoj meri. Polje ljubavi nije narušeno nepredviđenim porodičnim događajem. Znate gde treba da tražite rešenje. Polje opšteg zdravlja je dobro.

VODOLIJA

Vi ste i dalje u dobroj energiji. Imate puno obaveza koje vas raduju. Današnji dan je dinamičan i pun dobrih poslovnih dogovora. Polje ljubavi ste zanemarili, ali samo na kratko dok ne probudite svoje magijske ljubavne moći. Zdravlje stabilno.

RIBE

Poslovno povoljan dan jer ste napravili dobre korake i održavate stabilan pravac poslovnog interesovanja. Polje emocija nije potpuno, ali je daleko od nezadovoljstva. Budite strpljivi prema partneru. Nemate veće hronične tegobe u zdravlju.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar