Nedićevac u timu Đilasovog Ponoša: Pojavio se u društvu istoričara Bojana Dimitrijevića (VIDEO)

Borko Stefanović je na svom Tviteru naveo da ovo pokazuje da je "gotovo"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Zdravko Ponoš, inače kandidat lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za predsednika Srbije položio je danas, povodom 23. godišnjice NATO agresije, venac na spomenik stradalim vojnicima Garde i pacijentima bolnice „Dragiša Mišović“.

Naime, ovim povodom Zdravko Ponoš pojavio se u društvu istoričara Bojana Dimitrijevića, koji je nosilac izborne liste DS na Čukarici, inače jednog od najvećih poštovalaca Milana Nedića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Borko Stefanović je na svom Tviteru naveo da ovo pokazuje da je “gotovo”.

Foto: M.K./ATAImages

– To što će Bojan Dimitrijević, najveći poštovalac Nedića, biti nosilac liste DS na Čukarici na žalost pokazuje da sam u pravu i da je gotovo – poručio je Stefanović.

Zamenik Dragana Đilasa, Borko Stefanović je još 2015. godine izjavio za Bojana Dimitrijevića da je “najveći poštovalac Nedića”, te da je to bio Borku znak da je bio u pravu kada je napustio DS.

Činjenica da se Zdravko Ponoš nalazi u društvu Dimitrijevića, koji podržava osobu koja je za vreme 2. Svetskog rata sarađivala sa Nemcima, govori sama za sebe.

To sto ce Bojan Dimitrijevic, najveći postovalac Nedica,biti nosilac liste DS na Cukarici na zalost pokazuje da sam u pravu i da je gotovo.

Podsetimo, Milan Nedić je bio srpski političar i general, bivši načelnik Generalštaba kraljevske Jugoslovenske vojske, najpoznatiji kao vođa marionetske vlade u Srbiji okupirane od strane Trećeg Rajha u Drugom svetskom ratu.

General Nedić je služio Nemcima i svim snagama radio protiv ustanka u okupiranoj Srbiji. Zbog prekršaja zakletve i služenja okupatoru kralj ga je odbacio, a decembra 1941. je ražalovan.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar