Imala odnose na PLAŽI, a za 9 meseci su iz nje izvadili nešto BIZARNO: Ovaj slučaj se i dalje prepričava

Porodilja je šokirala čak i medicinske radnike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kad se žena priprema za odlazak na porođaj, postoji nekoliko stvari koje treba da obavi. Torba za bolnicu već je spremna neko vreme, a ako žena ima vremena i nije u prevelikim bolovima, verovatno će se istuširati. Proveriće spisak za porodilište, da bi po dolasku, sledio proces poroda i upoznavanja bebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nekad ne krene sve po planu, a nekad se i sami lekari i babice šokiraju kada vide sa čim imaju posla. Naime, neki su zdravstveni radnici posvedočili su da su pronalazili čudne predmete unutar porodilja koje su spremali za proceduru.

Piroska Kavel, babica u penziji koja je radila u bolnicama širom Ujedinjenog Kraljevstva, u privatnom i javnom sektoru, ispričala je da je izvukla desetine predmeta iz vagine budućih mama pre porođaja.

Iako je rekla da ljudi misle da je njen posao “sedenje i maženje beba”, to ne može biti dalje od stvarnosti. Nakon neverovatne karijere na kraju je napustila posao kako bi osnovala svoju kliniku za brigu o porodiljama u Velikoj Britaniji.

Najčudniji predmeti

Kavelova je za britanski San otkrila jedan od svojih najčudnijih pronalazaka – donji dio bikinija.

– Bio je unutra već neko vreme, najmanji donji dio bikinija. Rekla sam majci “Moram ovo da uklonim”, a ona je rekla “Oh, nisam ih videla oko devet meseci” – ispričala je ona

Prema rečima majke, dete je začeto na plaži nakon nekoliko čaša vina, a o ostatku priče nije bila spremna detaljno da govori.

Kavelova je rekla da se predmeti mogu zaglaviti ili omotati unutar grlića maternice, što dovodi do prilično neočekivanih iznenađenja nakon pregleda

– Plastični vrh metle bio je takođe jedno od iznenađenja. Takođe sam otkrila izgubljene tampone, lažne nokte, otpale pirsinge i poklopce za olovke – kazala je medicinska radnica u penziji.

Ona dodaje da je pacijentkinjama posebno neugodno kada im te stvari ubace u plastičnu kesu, kao na aerodromu, pa im vrate kako bi odlučili šta će sa njima da rade.

S obzirom na to da se radi o stranom predmetu, sve što se zaglavi izaziva zabrinutost jer bi moglo da dovede do infekcije.

– Preporučujemo da se prijavi svaki neobičan iscedak, miris ili nelagoda. Nemojte da vas je sramota, dođite na pregled, sve smo videli – rekla je za kraj Kavelova.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (3)

  1. Imam drugara , ginekologa.jednom je ispričao jednu situaciju, kad je došla jedna extra doterana gospođa i rekla: "doktore, imam strani predmet u vagini". On je pregledao i izvadio je zalonljeno parče podebele argarepe, i reko joj." gospođo, nemojte od počke da pravite bitaničku baštu".ona je pocrvenela, dok se oblačila , smirila se i bez daijednog izraza na licu izašla, kao da je bio običan pregled. ima ona čuvena opera. La Donna mobile...

    Odgovori
  2. Satanisti bolje preporucite da ne guraju bolesne stvari unutra... Ako ih vec svrbi nek nadju muskarca.

    Odgovori

Ostavite komentar