Novak je bio spreman da ispuni poslednju želju Draganu Nikoliću: Evo šta je čuveni Gaga hteo pred smrt

Nažalost, to se nije desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport/Printscreen

Danas je tačno šest godina od kada nas je napustio najveći beogradski šmeker.

Na Novom groblju je obeležen pomen čuvenom Draganu Nikoliću. Manje poznata je stvar koja je bila poslednja želja velikana srpskog glumišta.

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić je svojevremeno otkrio o čemu se radi. Naime, Nikolićeva supruga Milena Dravić neposredno pred njegovu smrt više od sat vremena razgovarala s Novakom Đokovićem telefonom i ugovarala iznenađenje. Dve i po godine kasnije i ona je umrla..

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dragan Nikolić i Milena Dravić su moji venčani kumovi. Milena Dravić je htela da Novaka Đokovića upozna s njim, jer mu je to bila velika želja. Ali ubrzo je pao u komu i nije mogao da prepoznaje ljude – rekao je  Radmilo Armenulić u intervjuu za Kurir.

– Mi smo u to vreme bili na jednoj večeri u organizaciji Dejvis kupa, koji se igrao u Beogradu. U jednom trenutku moja supruga je pozvala Milenu i dala telefon Novaku, koji je sedeo pored nas. On je ustao s večere i čitavih sat vremena razgovarao sa njom. Posle smo i mi saznali čitav tok razgovora. On je nju tešio, pričao o životu, tenisu, pozorištu, razne stvari, šta je radio… Novak je hteo da poseti Dragana, raspitivali smo se kako da to učinimo, ali nije bilo šanse. Jednostavno, Gaga nikog nije prepoznavao tih dana. Milena nam je posle rekla da u životu nije pričala sa tako pametnom osobom kao što je Novak. Čak joj je davao i savete, ali istovremeno je hte da je uteši. Dva dana posle toga, Dragan je bio s maskom za kiseonik, samo je pomerao jednu ruku, pokušali smo da mu nešto kažemo, ali nije reagovao. Sutradan ujutru je umro -prisetio se Armenulić.

Bonus video:

Srbijo, na noge: Novak Đoković objavio informaciju koju su svi čekali!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar