Kako da osvojite njeno srce? Pet stvari koje SVAKA žena obožava da čuje od muškarca

Emocije i iskrenost mogu da naprave čuda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ne kaže se uzalud da lepa reč i gvozdena vrata otvara.

A kada tu dodate i pokazivanje iskrenih emocija, eto dobitne kombinacije za osvajanje ženskog srca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nema tu mnogo mudrosti, uostalom nije nikakva tajna da dame vole muškarce koji se ne boje da budu iskreni i da pokažu svoju ranjivost.

I ukoliko želite veliku pomoć u osvajanju njenog srca, obratite pažnju na ono što joj govorite.

1. Recite joj po čemu je posebna

Ona voli kad on ističe neku njenu specifičnost kao nešto što mu je neodoljivo. To može da bude neka fizička osobina, može da bude njeno ponašanje, ili njene reakcije u nekim situacijama. Ako muškarac istakne, na primer, njene rupice na obrazima, ona će se sigurno “rastopiti”. Ona će to protumačiti kao način na koji on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju. A svako voli da ga partner pažljivo posmatra.

Foto: Shutterstock

2. Cenite njeno mišljenje

“Šta ti misliš o tome?” – pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od svog muškarca. Osim što joj pokazuje da je smatra inteligentnom, on ceni njeno mišljenje i želi uvik da zna kako ona razmišlja. Takve muškarce žene veoma cene i smatraju potencijalnim partnerom za kvalitetnu i uspešnu vezu.

3. U njenom društvu se osećate opušteno

One vole momke koji će im otvoreno priznati da s njom mogu da budu ono što zaista jesu, i da se lako opuste u njenom društvu. Svaka žena voli da čuje da je prijatno društvo.

Foto: Shutterstock

4. Uživate u njenom mirisu

Beuz obzira da li se radi o intimnim delovima tela ili nekim drugim mestima, svaka žena voli da zna da lepo miriše. Ona će se tada osećati sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je itekako važno.

5. Govorite joj da je lepa i privlačna

Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su posebno osetljive na te stvari. Svaka voli da zna da je muškarcu neodoljiva, naročito kada joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar