Spremaju spektakl: Di-džej zvezde na Egzitovom onlajn programu (FOTO+VIDEO)

Večeras u 20.20 časova, fanovi iz celog sveta moći će da gledaju istorijsko zatvaranje Egzit festivala iz 2009. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

U protekle dve nedelje gotovo iz celog sveta prati se specijalni Egzit TV onlajn program koji je do sada videlo preko milion ljudi, a u narednim danima stižu popularna grupa Migos, kao i Roni Size, Di-džej superzvezde Nina Kravic i Maceo Pleks i druge premijere.

“Među njima je i spektakl koji publika Egzita traži već duže od decenije. Tako će večeras u 20.20 časova, fanovi iz celog sveta moći da gledaju istorijsko zatvaranje Egzit festivala iz 2009. godine kada su Carl Cox i Green Velvet u maksimalno popunjenoj Dance Areni držali desetine hiljada fanova na nogama do jutra”, poručuju iz Egzit tima.

Ljubitelji elektronske muzike pamtiće ovaj petak, jer će, kako najavljuju organizatori, Egzit od 17 časova imati još jednu veliku premijeru za njih, a to snimak specijalnog nastupa u moskovskoj izolaciji globalne Di-džej superzvede Nine Kraviz.

Subota je kao i uvek rezervisana za kućne nastupe regionalnih izvođača, pa će prvi, tačno u podne, uživo nastupati MKDSL, a redovan večernji termin od 20.20, preuzeće TKNO.

EXIT spremio specijalni program: Pogledajte istorijske koncerte iz vaše fotelje (VIDEO)

U nedelju sledi Roni Size čiji će nastup iz 2015. gledati u punom “live” formatu sa bendom Reprazent.

Već u ponedeljak, takođe u 20.20h, sledi globalni muzički fenomen Migos i njihov nastup sa Egzit festivala iz 2018. godine, na koji su došli pravo sa vrha američke top liste albuma.

Utorak donosi još jedno zatvaranje Egzita, ovog puta iz 2015. godine, kada su taj zadatak imali Simian Mobile Disco i Roman Flugel, a već u sredu od 20.20 časova, snimak se seli na Fusion binu gde su 2016. nastupali Dub Pistols!

“Četvrtak je u celosti posvećen domaćoj i regionalnoj publici, a za ovaj, nimalo jednostavan zadatak biće zadužen niko drugi nego Bajaga i Instruktori, koji su održali celovečernji kurs iz horskog pevanja na glavnoj bini Egzita 2018. godine”, najavljuju organizatori.

FIlharmonija spremila pravu senzaciju: Evo šta nas prvo čeka na njihovom programu (VIDEO)

Za sedam dana, 10. aprila od 20.20 časova, u premijernom snimku, fanove očekuje jedan od simbola Egzitove Dance Arene i miljenik svetske publike, Maceo Pleks, koji je prošle godine izveo jedan od svojih najboljih setova, pre nego što je usledio njegov kasniji duet sa Karlom Koksom.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Pored specijalnog Egzit TV programa, svima je na raspolaganju i preko 1000 sati nastupa i intervjua sa vodećim svetskim zvezdama, ali i drugih programa na Egzitovom zvaničnom Youtube kanalu, a koje je do sada pogledalo preko 50 miliona ljudi iz celog sveta.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar