Naš pevač bio u ZATVORU zbog Ratka Mladića: Bilo je strašno, ta AGONIJA me ubijala (FOTO)

Potresna ispovest našeg muzičara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ AFP /Peter Dejong

Frotmen “Leksington benda” Bojan Vasković 2003. godine proveo je dve i po meseca u samici zbog sumnje da je skrivao Ratka Mladića.

Pevač je otvorio dušu i ispričao šta se tačno dešavalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada sam imao 17 godina, teretili su me da sam skrivao Ratka Mladića. Bio sam kolateralna šteta, i ja i moja porodica! Uhapsili su sestru, mene i majku samo zato što je Mladićev jatak Jovo Đogo bio naš kućni prijatelj. Moja mama je radila kod njega u Birou Republike Srpske. U to vreme su hapšeni svi ljudi koji su ga znali ili bili u kontaktu s njim – rekao je on jednom prilikom za Informer.

– U samici CZ smo sestra i ja proveli dva i po meseca, a naša majka čak osam. Optužili su me da sam skrivao Mladića, čoveka kog i ne poznajem! Nikada ga u životu nisam video! Pa ja sam se oduvek ježio na politiku i imao averziju prema svemu tome. Moj otac je završio Političke nauke i svi smo morali da ćutimo kada se u kući gleda “Dnevnik 2”. Još tada sam rešio da budem apolitičan. Kao klinac sam igrao fudbal, posle sam prešao na muziku i ništa drugo me nije zanimalo – dodao je pevač tada.

foto:E-stock/C.Vukojicic

Otkrio je i kako su se tada ponašali prema njemu.

– Lepo su se ponašali prema nama. Znali su da smo u zatvoru na pravdi Boga. Ne želim ni da se sećam tog perioda. Jedino što je bilo dobro jeste to što sam u zatvoru dosta čitao i trenirao. Čak sam i prvu cigaretu u životu tu zapalio. Bilo mi je strašno. Nisam znao ni zašto sam zapravo tu, ni koliko ću dugo ostati. Ta agonija me je ubijala – ispričao je pevač i dodao da je njegova porodica tek posle 11 godina oslobođena svih optužbi.

– Na kraju je pravda pobedila i istina je izašla na videlo. Više puta je proces koji se vodio protiv nas vraćan na sud i tek posle 11 godina smo bili zvanično oslobođeni – zaključio je on za pomenuti medij jednom prilikom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar