Školom kruže EKSPLICITNI snimci PROFESORKE: Na stotine đaka videlo je u akciji sa dečkom

Policija istražuje kako je video procureo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Neimenovana profesorka iz Ohaja suspendovana je nakon što je oko dve stotine učenika jedne srednje škole u Klivlendu na svoje telefone primilo njen eksplicitni snimak u kućnoj režiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bezobrazni video bio je snimljen na njenom telefonu, a policija u ovom trenutku pokušava da otkrije kako je dospeo do školaraca, odnosno, ko je za to odgovoran.

Junakinja priče istražiteljima je kazala da ona definitivno nije bila ta koja je uključila aplikaciju AirDrop i sadržaj memorije podelila sa učenicima. Da je neko mogao da se poigra sa njenim telefonom, potvrdio je i Aleks Hemerstoun, stručnjak za bezbednost iz firme TrustedSec.

– Ako je ostavila telefon bez nadzora, moguće je da je neko provalio. Prilično je lako saznati nečiju šifru. I ako neko ima loše namere, prva stvar koju će učiniti kada dobije pristup vašem telefonu je da pregleda vaše slike, imate li možda privatan folder i šta se nalazi u njemu – kazao je.

Koliko je zasad poznato, profesorka je kućni video snimila sa svojim dečkom, a slučaj je policiji prijavio direktor škole.

Inače pomoću aplikacije AirDrop moguće je bežično slati svoje fotografije, videozapise, veb stranice ili lokacije sa obližnjim uređajima i računarima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar