Izgubila je bebu u bolnici, a kada su pogledali SNIMKE KAMERA zatekli su horor (VIDEO)

Javnost je podeljena, a mišljenje povodom ovoga imao je i lokalni sveštenik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Mlada ekvadorska influenserka La Čajna Nikol izgubila je bebu nakon što je nju i njenog supruga Huana Sikesa navodno u njihovom domu napao demon!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Incident su zabeležile nadzorne kamere, šokantni snimci u međuvremenu su dospeli u javnost, a nevolja je počela tek što se par smestio u krevet uoči odlaska na spavanje.

Nevidljiva sila najpre je s devojke i mladića otrgnula prekrivač, a tada je Huana odgurnula i tresnula o zid, a potom se na gotovo identičan način okomila i na devojku.

Zatim su počeli da se tresu razni predmeti po spavaćoj sobi, da bi se potom porazbijale i niz stvari u dnevnom boravku.

Dva dana kasnije Nikol je objavila da je u bolnici izgubila bebu, a zastrašujuću priču preneli su mnogi južmoamerički portali.

– Ovaj paranormalni događaj zauvek je obeležio naše živote. Više ne znam šta da radim. Beznadežna sam, nemam razlog da nastavim dalje – napisala je u objavi Nikol, devojka koju na Fejsbuku prati milion i po ljudi.

Devojka se u trenutku napada nalazila u šestom mesecu trudnoće, a javnost je sudeći po komentarima, podeljenog mišljenja.

Sveštenik otac Biron videa je nazvao sramotnom montažom osmišljenom radi sticanja publiciteta, međutim Huan je ostao dosledan priči i kazao kako je uveren da je zlo u svoj dom prizvao tetovažom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, La Nacion

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar