Dnevni horoskop za 13. februar: Ovnovi imaju probleme sa PARTNEROM, Vage treba da paze na RASHODE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Niste najbolje usklađeni sa poslovima koji su danas na vašem dnevnom rasporedu. Nemate dovoljno inspiracije jer su vam sve tehnike poznate. Emotivno polje odnosa narušeno je spoljnim problemima koje vas oboje opterećuju. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Nestabilnost na poslu i napeta atmosfera posledica je generalno loše energije. Razbijte taj kod netrpeljivosti na poslu dobrim zajedničkim doručkom. Hrana će izbrisati sve loše misli. Na emotivnom polju istina vas remeti. Odlično zdravlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Odlično ste organizovani pa vam kreativni haos ne smeta da budete produktivni.Danas ćete slušati tuđa ne baš tako lepa mišljenja.Jake emotivne energije su isupnile vaše poslepodne zato ste veoma razdražljivi. Promenljivo je zdravlje.

RAK

Malo manje empatije prema tuđim problemima može vam poboljšati dan. Nisu sve brige ovog sveta vaše. Bilo bi dobro da ne potežete teme koje vas iritiraju. Uhvatite se za planiranje putovanja makar i onog veoma kratkog. Odlično je opšte zdravlje.

LAV

Čudno je koliko danas kasnite gde god krenuli. To je zato što niste koncentrisani na ono što radite.

Pokušajte da  rasteretite  emotivni život biće vam dan kao pesma. Dopustite okolnostima da vas dođu u susret. Nemate veće tegobe u zdravlju.

DEVICA

Usklađeni ste sa obavezama i poslom pa nema potrebe da žurite. Dobro ste organizovali raspored zadataka. Imate dobru taktiku jer ste promenili ponašanje u emotivnim odnosima. Smanjili ste nerazumevanje. Zdravlje je dovoljno stabilno i dobro.

VAGA

Pred vam je dan u kome ćete dati sve od sebe da uradite najbolje zadatke. Pazite na rashode jer lako mogu premašiti prihode. Sada kada ste odlučili kako dalje u ljubavi pravite mnogo bolje planove. Ljubav je na vašoj strani. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Posao vam je na velikom toboganu pa ste se suočili sa dobrim i manje dobrim prihodima. Rešite se tih oscilacija i saberite utiske. Ne prebacujte sebi kada vam ne ide najbolje u ljubavi. Ima vas dvoje u toj priči. Odlično je opšte zdravlje.

STRELAC

Veoma ste fokusirani na posao i kao da ništa drugo i ne postoji. Imate veoma dobre finasije i veoma ste zadovoljni svoim trudom i zalaganjem. U ljubav se polako vraća osoba koja zaslužuju punu pažnju sa vaše strane. Odlično je vaše zdravlje.

JARAC

Radićete mnogo i naporno ali ni nagrade neće izostati. Zato ste vi odličan saradnik kojeg baš niko ne želi da se odrekne. Pokušajte da dodate prilagodljivost vašem karakteru kako bi imali bolji emotivni odnos. Nemate veće tegobe u zdravlju.

VODOLIJA

Menjate većinu poslovne strategije jer je to vaša današnja dobitna opcija. Napred idete sami bez obzira na prepreke. Pokušajte da se prilagodite i partnerovim potrebama jer niste sami u vezi do koje vam je stalo. Opšte stanje je dobro. 

RIBE

Vodite računa o mnogim tuđim potrebama a zanemarujete svoje. Nije dobro da ne postojite u poslovnom svetu kao autentični i orginalni pojedinac. Imate puno toga da date u ljubavi ali dajete previše u svakom trenutku.Odlično je vaše opšte zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar