Pogledajte kako UPLAKANA Maja priča o Mateju: “To mi je najveća MUKA, bar da me je obavestio” (VIDEO)

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba “Gotik”, kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.29 časova.

Nakon što je informacija da je ona Matejev poslednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade – rekla je uplakana Maja S. u emisiji Exploziv na TV Prva koja će se emitovati večeras .

Ona je u naš glavni grad stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija)

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio. Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gde mu se gubi svaki trag. Potraga za njim traje već 20 dana.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Ову, што плаче без суза, треба стиснути до краја. Она зна све.

    Odgovori
  2. Majo, podjimo od pretpostavke da si čista u „ovom slučaju“.Matej, divan i čestit mladić ,ni jedne mrlje u svom životu nje imao.Izjavila si da je radio težak posao i da je koristio opijate. Da li su to“novinarske patke“ ili je to tvoja izjava. AKO JE OVO PRVO U PITANJU, DEMANTUJ TO.Bila si mu prijatej,drug, saradnik, čak i više od toga. Sugradjanin,odrasli ste zajedno.Da mu nisi bila preko potrebna, ne bi ti ni upućivao toliko poziva.Oglušia si se na sve pozive, razoge jedino ti znaš.Zašto? Večera sa prijateljicom iil bilo s kim, ne može biti jača od ooga što ste vi imali,odrasli ste zajedno.Mateju su se desile očigledno neke“ ružne stavri“ koje si možda mogla sprečiti.ali se nadamo da je ziv i zdrav,drugu mogućnost ne želimo da prihvatimo.Kako ćeš se nositi sa ovim teretom kroz život? Te kobne večeri si IZDALA nekoga ko te poštovao,cenio i ko ti je verovao, NE PRIHVATANJEM POZIVA.

    Odgovori
  3. Nije ubedljiva, sad peva drugu pesmu a sto sto je toliko cekala da se javi ili da je policija sama pronadje je posebna prica. I naravno, nigde suza, dobila instrukcije od njenog tate sta da prica, koji je usput dosta problematican i imao je problem sa zakonom. Samo da nadju zivog Mateja.

    Odgovori

Ostavite komentar