OTKRIVENO! Arkanov sin PONOVO u Srbiji: Ne želi da se zna da je tu – sve radi u tajnosti, a evo i zašto

Nikola je u subotu tajno bio na pomenu svom ocu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO / EPA FILES, Privatna arhiva

Sin Željka Ražnatovića Arkana (48), Nikola Martinović (39), vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, a u subotu je tajno bio na pomenu svom ocu, ubijenom pre 22 godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”.

Кako Objektiv ekskluzivno otkriva, Nikola se u Srbiji oženio ćerkom biznismena Obrada Sikimića (63), nekadašnjeg vlasnika privrednog društva „Dajners klab internešenal Beograd d.o.o”, koji je uhapšen 2018. zbog sumnje da je sa saradnicima oštetio firmu iz Zagreba za 20.000.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju. Prvi put Nikola je bio na pomenu ocu 2015. godine. Tada je na pomenu bila prisutna i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njena deca iz braka sa Arkanom, Veljko i Anastasija – kaže za Objektiv odlično obavešten izvor.

Foto: Privatna arhiva

ŽIVI NA VRAČARU

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Кaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

– Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije – navodi naš sagovornik.

Piše: Danica Ćuruvija

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar