Jahala je BIKA pred venčanje, pa joj se dogodilo nešto UŽASNO: Porodica ne može da se oporavi od šoka

Zvanična istraga će utvrditi sve detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Džesika Leli (26) tragično je preminula od srčanog udara nakon što je pala sa bika u Bronkovom Rodeu u Šefildu. Ona je nakon pada doživela srčani zastoj, pretpostavlja se od posledica straha i šoka usled pada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tragedija se dogodila pre nego što je Džesika, menadžerka kompanije za nakit Pandora, trebalo da se uda za svog partnera, prenosi San.

Taj detalj otkrila je njena skrhana majka Džoan (66), koja je kazala da je njena ćerka isplanirala ceo svoj život i da je trebalo da se venča sa svojim verenikom.

– Uvek je pisala fantastične liste kao želje za Božić, ali te godine je samo stavila: kuću, prsten i bebu – započela je priču njena majka.

Izbezumljene komšije i rodbina iz u Roterhemu, odakle je njena porodica, potresene su ovom tragedijom, a više od 500 ljudi se pojavilo na sahrani.

– Ne znam zašto je odlučila da ide na to jahanje. Pretpostavljam da se samo zabavljala. Otišla je u noćni izlazak, a nakon par sati pojavila nam se policija na vratima. Još prolazimo kroz sve ovo i raspadamo se kazala je Džoan.

Foto: Jessica lally

Hiljade funti prikupljene su u znak sećanja na Džesiku, a njen rođak, vatrogasac Majkl Noun (47), trčaće polumaraton za 12 nedelja u humanitarne svrhe.

On kaže da je kupovina defibrilatora neophodna, tako da ako neko ima srčani zastoj, veća je verovatnoća da će preživeti.

Generalni menadžer ovog Rodea Kristofer Braun rekao je da se Džesika verovatno uplašila napada bika, a da se životinja kretala najsporijom brzinom.

– Snimci kamere pokazuju da se dotična dama dobro zabavljala sa svojim prijateljima i uzbuđena je bila zbog jahanja bika. Pre nego što je uzjahala, prošla je sve naše bezbednosne provere. Vrlo brzo nakon početka, izgledalo je kao da je izgubila svest klizeći sa životinje – kazao je on.

Rodeo je do daljeg zatvoren dok se ne završi zvanična istraga, a policija je uverena da uzrok smrti nije povezan sa eventualnom agresivnošću bika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar