Nikad viđena fotka čuvene starlete, jedne od najbogatijih žena i rođake Elizabet Tejlor (FOTO)

Bogata naslednica koja se ispisala iz gimnazije u Njujorku, pa tek kasnije maturirala podelila fotku iz školskih dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Svetska trendseterka Paris Hilton važi za jednu od najbogatijih žena na planeti.

Rođena je u Njujorku kao najstarije dete Ričarda Hiltona i Keti Ričards. Ima mlađu sestru Niki, kao i dva mlađa brata, Barona Hiltona Trećeg i Konrada Hiltona.

Kako drugačije? Udala se Paris Hilton, a sada će se njeno VENČANJE prikazivati kao SERIJA od 13 epizoda

Hiltonova je po majčinoj liniji nećakinja dve holivudske zvezde iz 70-ih godina, Kim Ričards i Kajl Ričards. Preko bračnih veza u srodstvu je sa Za Za Gabor  kao i sa glumicom Elizabet Tejlor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je Konrad Hilton preminuo 1979. godine, svojim naslednicima nije ostavio ništa. Baron Hilton je pokrenuo parnicu i dobio je 1988. godine. Prema magazinu Forbs iz 2005, bogatstvo Barona Hiltona procenjuje se na oko 1.000.000.000 dolara, a procenjuje se da će Paris Hilton naslediti oko 50.000.000 dolara.

Hiltonova je promenila nekoliko domova kao dete, od Voldorf-Astorijal hotela u Njujorku, do Beverli Hilsa i Hamptona.

Trenutno njeni roditelji poseduju 30 miliona dolara vrednu vilu u Bel eru, imanje od 12 miliona dolara u Hamptonu, kao i 10 miliona dolara vrednu kuću u holivudskim brdima gde njena sestra i ona često odsedaju i odakle izlaze u provode po klubovima Los Anđelesa.

Posle završene gimnazije u Njujorku, iz koje se ispisala pa tek kasnije maturirala, Paris Hilton nije nastavila školovanje. Međutim, bogatu naslednicu to nije sprečilo da obajvi fotografiju na Instagramu baš iz školskih dana na kojoj je možemo videti kako je izgledala u doba adolescencije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 Kako beleže biografi Hilton je snimila kratki film za odrasle sa tadašnjim dečkom Rikom Solomonom koji je objavljen na internetu neposredno pred emitovanje Jednostavnog života (The Simple Life), napravivši senzaciju u medijima. 9. juna 2004. Rik Solomon objavio je i DVD pod nazivom Jedna noć u Parizu. Paris Hilton je prvo tužila Solomona, ali je nagodbom tužba povučena, a Hiltonova je dobila 400.000 dolara i pravo na procenat od zarade filma, a sav novac je dala u dobrotvorne svrhe.

Od 2002. godine pa do početka 2003. godine bila je verena sa Džejsonom Šoom (Jason Shaw), modelom kuće Tomi Hilfiger, a 9. maja 2005. godine objavila je veridbu sa Parisom Lacisom, grčkim bogatašem. Ali, 1. oktobra iste godine, objavila je da je veridba raskinuta. Ubrzo posle toga počela je izlaziti sa Stavrosem Nijarhosom Trećim, izdankom loze grčkih brodovlasnika, ali je 2. maja 2006. godine publicista Eliot Minc objavio da je par raskinuo.

U proteklih nekoliko godina, Paris Hilton postala je slavna kao televizijska i filmska glumica te kao model. Prema magazinu Forbs, u periodu od 2003. do 2004. godine zaradila je oko 7.500.000 dolara glumeći na filmu i televiziji, kao i dodatnih 15.500.000 dolara od raznih nastupa. U tom periodu dospela je na spisak 100 najslavnijih ličnosti na svetu po magazinu Forbs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar