Fantastičan TRIK: Isfenirajte se kod kuće kao PROFESIONALAC za svega nekoliko minuta (VIDEO)

Savršeno feniranje bez četke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Zakazivanje termina kod frizera, nekada može da bude stvarno teško, naročito pred vikend kada mnogo devojaka izlazi, pa se trudi da svoj izgled dovede do maksimuma.

Ukoliko ste čekali jedan poseban izlazak ili događaj nedeljama i planirale svoj izgled, a niste u mogućnosti da zakažete svoj termin, nema potrebe da očajavate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Frizuru možete napraviti same kod kuće uz jedan jednostavan trik, a rezultati če izgledati kao da je kosa bila na tretmanu kod profesionalca.

Mlada frizerka i tiktokerka Jasmina, koja vodi nalog yazblends, često daje savete devojkama o negovanju i uređenju kose.

Jedan od trikova koji je pokazala jeste i sledeći. Ne sumnjamo da će vam se dopasti ovaj način feniranja, naročito ako ste ljubiteljka opuštenog, slobodnog i prirodnog izgleda.

@yazblends Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Dakle, potrebno je da podelite kosu na dva dela i da je uvijete rukom u smeru od lica.

Zatim prelazite fenom preko obe polovine, dok vam se kosa ne osuši. Kada osušite celu kosu, prosto prstima prođite kroz nju i rezultat će vam se sigurno dopasti.

Nakon toga, preporučuje se da iskoristite neki od preparata za negu kose, kako biste joj pružili  neophodne hranjive materije koje će je učiniti zdravom, mekom i sjajnom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar