“Ne mogu da POZAJMIM dete da bi se slikalo sa nama”: Voditeljka oštro odgovorila na PROZIVKE

Bila je bez dlake na jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Prelepa voditeljka koju svakog utorka gledamo u emisiji “Ami Dži šou” Tijana Stoisavljević Milutinović podelila je sinoć na društvenoj mreži Tviter fotografiju na kojoj je vidimo nasmejanu i savršeno doteranu u elegantnoj mini-haljini kako pleše široko nasmejana, uz pomalo iznenađujući opis:

– Ja dok me Slavice osuđuju što nemam decu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Tijana je pre ove objavila dve gotografije za koje je pozirala sa svojim suprugom i poznatim fudbalerom Mihailom Milutinovićem, na šta je dobila komentar jedne “tviterašice” da joj se više dopadaju fotografije na kojima ima mnogo dece, makar odisale i siromaštvom i nedostatkom higijene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Owner: ATA Images

– Draga moja gospođo, decu nemamo. Ne mogu da “pozajmim” tuđe dete da bi se slikalo s nama i da biste vi možda bili zadovoljni. Kada budem imala decu, biće pored nas na slici, naravno, pod uslovom da žele da se slikaju. Komentar je jako neprimeren i glup – odgovorila je Tijana, na šta joj je pomenuta korisnica Tvitera postavila pitanje zašto ne rađa ili ne usvoji dete i istakla da je jedino u svemu što je glupo kič i veštačka sreća.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar