Sale Tropiko konačno progovorio o ODNOSU sa Jovanom: Pevač otkrio da li su u kontaktu nakon RAZVODA

Svako je nastavio da živi svoj život...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Pred sam kraj prethodne godine, kao bomba odjeknula je vest o razvodu estradnog para Saleta Tropika i Jovane Pajić, koji su ubrzo te navode i potvrdili.

Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pevač je sada prvi put otkrio pravu istinu o njihovom odnosu nakon rastanka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli- rekao je pevač.

Iako su stavili tačku na svoju ljubav, bivši supružnici su i dalje u kontaktu po pitanju njihove dve ćerke. Kako i sam kaže, nikada neće dozvoliti da njegov i Jovanin odnos negativno utiče na tatine mezimice, kao i na praznike koje su i ovoga puta proveli zajedno u njihovom domu.

– Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje- ispričao je Sale u “Premijeri”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. I posle tako divnog provoda i parti razlaz, kuda koji mili moji parti je zavrsen, dobro dosli u surovu realnost. Kad se nesto pocepa nema krpljenja, budjenje ce da bude na sve 4 strane sveta odnosno probudice se svako sam u svom svetu.

    Odgovori
  2. Izmislja covek bajke, samo sto nam ne otpeva: Ako su to samo bile lazi lazimo se bar jos malo ako su to samo bile varke varajmo se, varajmo

    Odgovori

Ostavite komentar