Retko ko je imao ovu privilegiju, mladi Srbin to ume da ceni: Čast je biti kapiten Partizana!

U ovoj ulozi je debitovao sinoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Mladi košarkaš Partizana Uroš Trifunović rekao je da mu je velika čast što je bio kapiten crno-belih na utakmici protiv Trenta u Evrokupu.

Srpski tim je u 9. kolu Evrokupa na svom parketu pobedio italijanski 97:65, a u izostanku Radeta Zagorca i Nemanje Dangubića, koji su ove sezone bili kapiteni, Trifunović je bio zadužen za traku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mnogo mi je drago što smo pobedili na domaćem terenu. Želim da zahvalim treneru što mi je dao kapitensku traku, velika je čast biti kapiten Partizana sa 21 godinom. Mnogo lep osećaj, biti kapiten jednog od najvećih klubova u Evropi, ekipe u kojoj je trener Željko Obradović… Sve je to motiv da radim više i napredujem iz dana u dan – rekao je Trifunović novinarima posle meča.

Crno-beli su meč rešili već u prvoj deonici, a kapiten Trifunović za 19 minuta igre upisao je 10 poena i pet skokova.

– Drago mi je što sam odigrao dobro i što je ekipa pobedila. Nadam se da ćemo da nastavimo ovako. Pred kraj treće i početkom četvrte četvrtine trener nam je rekao da unesemo energiju, igrali smo kao da nije 20 razlike. Mislim da je to pravi put da napredujemo i igramo sve bolje i bolje – zaključio je Trifunović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar