Isplivala fotografija Dalile Dragojević: OVAKO je izgledala zadrugarka pre OPERACIJA i silikona (FOTO)

Bila je plava i sasvim neprepoznatljiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dalila Dragojević, napravila je veliki skandal kada je pred mužem Dejanom uplovila u romansu pred kamerama u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”  sa Filipom Carem, a potom se uživo u programu i razvela.

Dalila je snovnu školu je završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Od devojke koju pamte njeni drugovi iz školskih klupa, pa do one sa malih TV ekrana, Dalila se mnogo promenila. Nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim intervencijama.

@zaadrugaa5 Kraljica mature Dalila Moreno ???? #mladenvuletic #dalila #dalilamoreno #zadruga #zadruga5 #balkan #foryoupage #fyp #reality #zadrugaofficial ♬ original sound – ZADRUGA 5

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne, koje je pre ulaska u Zadrugu 5 i izvadila, kako bi vratila što prirodniji izgled. Kako bi se ove promene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled. Mnogi kažu da je Dalila ugradila i silikone u grudi.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatiljiva plavuša, u čipkanoj, providnoj uskoj haljini.

– Kraljica mature Dalila Moreno – piše u opisu fotografije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar