Manekenka traži muškarce za provod na JEDNU NOĆ, ali moraju da prođu poseban TEST (FOTO)

Jednu stvar uvek ima u torbi pre odlaska na neobavezna druženja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/adeiacavalheiro

Manekenka i studentkinja medicine Deja Kavaljero iz Brazila otkrila je da sa sobom uvek nosi brze kovid testove kad god treba da ima “druženje na jednu noć”, odnosno s*ks bez obaveza i da joj je bitnije da momak bude negativan na testu nego da ima kondom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je navela da su joj testovi, koji su svima dostupni u apoteci, jedan od najvažnijih kriterijuma za odabir muškaraca i da svako treba da se podvrgne takvom testiranju pre nego što ode na ljubavni sastanak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Deia Cavalheiro (@adeiacavalheiro)

– Brzi test je u ovoj situaciji važniji od kondoma. Pristupačan je i garantuje sigurnost za oboje na sastanku. Zamislite da budemo vrlo bliski celo veče, da se grlimo, ljubimo i dođemo do intimnog odnosa, a da neko od nas ima kovid. To je jako opasno – tvrdi ona, prenosi Dejli star.

Deja, koja na Instagramu ima skoro 55.000 pratilaca, takođe je pobornik vakcinacije, a iako u ovom momentu ona ima dečka, sve ovo vreme dok ga nije upoznala, na neobavezne sastanke je izlazila sa brzim kovid testovima, što i drugima savetuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Deia Cavalheiro (@adeiacavalheiro)

– Verujem vakcinama, ali nismo još potpuno imuni na koronu. Ne bih rizikovala da se razbolim, a nijednom još nisam preležala ovaj virus – kazala je Deja.

Ova brineta nije prvi put privukla pažnju javnosti. Ranije su brazilski mediji pisali o njoj kada je za rođendanski poklon od prijatelja dobila operaciju v*gine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Deia Cavalheiro (@adeiacavalheiro)

– Prijatelj mi je plastični hirurg i za rođendan mi je rekao da odaberem bilo koji zahvat na telu i on će mi to uraditi – kazala je tada Deja, koja se odlučila za nimfoplastiku, odnosno plastičnu hirurgiju stidnih usana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

Ostavite komentar