Bravo, Srbi: Lajović i Kecmanović idu dalje u Sidneju, ali iza ćoška vreba Endi Marej!

ATP turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 521.000 dolara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: JOE KLAMAR / AFP / Profimedia

Miomir Kecmanović i Dušan Lajovića ostvarili su pobede na startu takmičenja na ATP turniru u Sidneju. Miomir Kecmanović je bio ubedljiv protiv Italijana Stefana Travalje 6:2, 6:3, dok je Lajović savladao Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 7:6, 6:4.

U narednoj rundi takmičenja Miomir Kecmanović igra protiv Rusa Aslana Karaceva, a Dušan Lajović protiv Amerikanca Maksima Kresija, koji je sa 6:3, 7:5 pobedio Francuza Adrijana Manarina. Kresi, 75. teniser sveta će u narednoj fazi igrati protiv srpskog tenisera i šestog nosioca Dušana Lajovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u osminu finala, pošto je pobedio Norvežanina Viktora Durasovića sa 6:3, 6:1.Meč između Mareja i Durasovića, 135. i 345. tenisera sveta trajao je sat i 13 minuta.

Bivši prvi igrač sveta je u prvom setu napravio brejk u šestom gemu, a do seta je došao posle četvrte iskorišćene prilike. U drugom setu Marej je došao do tri brejka i do plasmana medju 16 najboljih. Njegov protivnik u narednoj rundi biće drugi nosilac Gruzijac Nikoloz Basilašvili.

ATP turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 521.000 dolara.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar