Renato OPISAO kako je jutros spasio život: Ženi se jakna nadula, rekla mi je “pusti me..”

Seo je u čamac i krenuo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Printscreen

Heroj sa Dunava, Renato Grbić spasao je jutros iz ledenog Dunava ženu M. M. (62) koja je pokušala da se ubije.

Kako je Renato ispričao, njegovom sinu je dojavio prijatelj da neko pokušava da skoči sa mosta. Seo je u čamac i krenuo u spasavanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prijatelj je sinu javio da neko hoće da skoči sa mosta. Nisu mogli da razaznaju da li je muško ili žensko – kaže Renato.

Seo je u čamac i krenuo.

– 200 metara se održavala na vodi. Jakna joj se nadula, kao padobran, nekako. Iz čamca smo je izvukli, nisam morao da ulazim u vodu. Ali nije htela da pruži ruku. Rekla mi je samo: “Pustite me, hoću da se se ubijem” – priča Renato.

Nije je pustio. Izvukli su je iz ledenog Dunava i doveli u svoju konobu. Žene su joj odmah pomogle da se zgreje, a on je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

– Odveli su je Hitna pomoć i policija. Doživela je sters, hipotermiju, smrzavanje – kaže on srećan što je spasao još jedan život, ali ponavlja svoju nedavnu želju koju nam je rekao za 60. rođendan, da ovog više ne bude jer život je jedan i nema nereševih problema.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Renatu da se da nacionalna penzija i da se pančevački most preimenuje u most Renata Grbića jer je čovek heroj, legenda koja hoda , živ bio 100 godina !

    Odgovori

Ostavite komentar