Mlad Mesec u Jarcu donosi veliki PREOKRET za svaki znak: EVO šta sve možete da očekujete tokom januara

Otvaraju se nove mogućnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Tek što smo proslavili završnicu prethodne zemljine revolucije oko Sunca proslavljajući Novu godinu, imamo još jedan kosmički prirodni ciklus. Mlad Mesec u Jarcu 13. januara 2021. godine takođe naglašava početak novog ciklusa.

Na opštem nivou ova lunacija donosi planiranje poslovne budućnosti, jačanje karijere, brige oko statusnog položaja u društvu a i naglašene odnose u kvalitetu ka tradiciji i roditeljima. Ništa čudno jer kada su zemljani element i znak Jarca prozvani u vremenu onda je uvek reč o biznisu, poslovnoj karijeri, važnosti da budemo prvi a najpoželjnije je da budemo najbolji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tu energiju mladog Meseca u Jarcu pojačava planetarno društvo Sunca, Venere i Plutona. Tako da ova mala novogodišnja planetarna družina jača mudre, praktične, posvećene i tradicionalne vrednosti kojima idemo u susuret. Zato je ovo period ozbiljnih dugoročnih planova.

Obzirom i da je Mars u Biku, on će pomoći da taj početak bude temeljno usmeren ka vrhu i ka materijalnim ciljevima. Zato je dobro da se pripremite na prepreke, napore i stazu koja neće biti laka ali će biti realna trajna i temeljna. Nemojte brinuti o vremenu i koliko će borba do cilja trajati jer Jarac nikada ne odustaje.

Mlad Mesec vam daje startnu poziciju. Neće vam faliti obaveza jer mlad Mesec u Jarcu upravo sadi seme ozbiljnih planova koji su puni odgovornosti. Sada možete imati jasnu sliku želja i fokusa samo na jednu stvar – da uspete. Jer ova lunacija u Jarcu ne dopušta da budete bezazleni i opušteni pa da vam sve dođe lako i na tacni. Ovde je potrebno da se dobro potrudite da biste postigli rezultate. Uhvatite se za ambicije i pokrenite posao ili popravite karijeru, svakako radite na statusu u društvenoj sredini kojoj pripadate. 

Očistite svoj prostor od prošlosti na emotivnom i praktičnom nivou. Pobacajte ako niste stvari koje ne nosite i koje vam zatrpavaju prostor. Izađite u prirodu ili samo izađite iz kuće. 

Zapišite sve ideje koje vam tog dana padnu na pamet. Obično za vreme mladog Meseca možete probuditi svoje kreativne moći koje vam pomažu da se odredite u nekom smeru.

Učinite nešto lepo samo za sebe. To je dovoljno da zastanete i pogledate u sebe i jednostavno se zagrlite. Dajte ljubav sebi bar jedan dan kada za to obično nemate vremena. Stvorite zdrave navike i postavite jasne ciljeve.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar