Prizor koji je mnoge rasplakao: Morao da radi na Božić, a porodica mu priredila DIRLJIVE trenutke (FOTO)

Učinili su sve da budu kraj njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Radnik na benzinskoj pumi Leandro Medina u argentinskom gradu Kordoba morao je da radi 24. decembra, na Badnje veče, pa sve do sutradan do Božića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Već se pomirio sa sudbinom da najsrećniji praznik u godini neće dočekati u zagrljaju najmilijih, ali ipak, njegova porodica potrudila se da mu razvuče osmeh.

Njegovi voljeni uveče su došli na njegovo radno mesto da mu donesu večeru i provedu bar delić vremena sa njim.

Dirljiv trenutak zabeležio je Renco Galjardo, koji je redovna mušterija ovog mesta i koji poznaje Leandra.

– Nisam mogao da ne slikam ovo i nadam se da mu to neće smetati. Bilo je to 24. decembra, u 23.20 časova. Čovek na benzinskoj pumpi na poslu, za stolom, jede sa svojom porodicom. Jedna od najboljih razglednica koje ćete videti ovog Badnjeg dana, nisam mogao da je ne slikam – napisao je Galjardo u publikaciji koju je podelio na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako prenosi Diario.mx, Leandro radio na ovoj benzinskoj pumpi oko 4 godine i, iako je to zahtevan posao jer mora da radi i praznicima ako ga tako zapadne, njegova porodica se pobrinula da se oseća kao kod kuće čak i kada ne može da bude tamo.

– Morao sam da provedem Badnje veče na poslu. Bilo je reči o tome da ne radim za Boić, ali neko je morao. Nisam mogao da budem s njima kući, ali su oni došli i učinili me srećnim – rekao je Leandro za portal TN i dodao:

– Videli smo da je Renco naapravio fotografiju, ali je bio daleko i nije razumeo šta nam znači. Dobijamo mnogo poruka od prijatelja i zvali su nas sa raznih mesta – dodao je on.

Renco je kazao da Leandra poznaje od malih nogu, tako da sasvim jasno zna kakvu dobru porodicu ima.

– Bili smo komšije još kao klinci, uvek kod njega točim benzin. Fotografija je bila veoma dobra i veoma nežna. Nisam mogao da ne priđem bar maalo i ne uslikam ih. Prizor porodice i dece koja se igraju zaista je neverovatan. Otpremio sam fotografiju u roku od 10 minuta i već je postala viralna – rekao je inicijator tople Božićne priče o ovoj argentinskoj porodici.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar