HOROR: Policija na poziv došla u park, a onda zatekla UŽASNU SCENU koju će zauvek pamtiti

Porodica žrtve je obaveštena, ali formalna identifikacija još nije obavljena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Detektivi su pokrenuli istragu o ubistvu nakon što je 15-godišnji dečak nasmrt izboden u popularnom parku u južnom Londonu.

Službe hitne pomoći pozvane su u Ešburton park u Krojdonu, nešto posle 19 časova u četvrtak, a policajci su očajnički pokušavali da dečaku pruže prvu pomoć pre nego što je stigla ekipa hitne pomoći, ali mu nije bilo spasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uprkos njihovim naporima, konstatovana je smrt u 19.36 časova. Sada je pokrenuta istraga o ubistvu koju će voditi Specijalna komanda za kriminal. Mesto zločina je u parku, koji je u blizini tramvajske stanice Vudsajd – rekao je portparol Met policije.

Porodica žrtve je obaveštena, ali formalna identifikacija još nije obavljena. Čeka se obdukcija. Ovo ubistvo je 29. ubistvo tinejdžera u Londonu 2021. godine.

– Moje misli su sa žrtvama. Oni nisu statistika, ne brojevi, svi oni imaju porodice i svi su imali živote ispred sebe. Njima i njihovim porodicama je ukradeno nešto dragoceno i svi treba da učinimo sve što je u našoj moći da ovo zaustavimo – rekao je portparol.

BONUS VIDEO:



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar