Đilas se PODSMEVA narodu: Pokrao državu, a sada bi da sudi!

Građani su jasno stavili do znanja da im je dosta njegovog otimanja i da ga ne žele na vlasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U novinama koje se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa osvanuo je tekst u kome on poziva da se hapse oni koji su opljačkali zemlju.

Sudeći po ovome, može se zaključiti kako se lider Stranke slobode i pravde podsmeva narodu, jer je za vreme svoje vladavine ojadio državu i niko živi među tajkunima ne može da mu se probliži po bogatstvu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilas se jedva kreće od 619 miliona u džepovima, koliko je poharao narod i zemlju, a sada hoće da sudi izgleda samom sebi.

Njegova želja da sudi kosi se sa zdravim razumom, jer će svako iole normalan shvatiti kako se ovim postupkom Dragan Đilas poigrava sa narodom kome je dosta njegovih laži i spletkarenja.

Uostalom, narod će na izborima pokazati da li želi Srbiju koja pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića grabi napred, ili želi da se vrati u Đilasovo doba gde će tajkuni ponovo voditi glavnu reč.

Izvor: Printskrin

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dajte više, skupite dokaze, optužite ga i u aps. Nemojte više o njemu, ima dosta pametnijih stvari koje treba rešavati, a ne samo priča o njemu.

    Odgovori

Ostavite komentar