Nesreći u Draginju PRETHODILA još jedna tragedija: Jeziva SUDBINA oca od Ognjena koji je poginuo u udesu

Tužna vest o pogibiji troje mladih potresla je kolubarski kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Neka je prokleta sudbina koja ih je uzela. Ne dao bog nikom tako nešto. Svi smo zanemeli jer nema više naših lepih anđela. Na ovaj način juče je za Objektiv govorila rođaka nastradale Irene Maksimović (20) iz Valjeva, koja je u sredu poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Draginju, na putu Šabac–Valjevo, zajedno sa svojim dečkom Nemanjom Aćimović (20) iz Osečine i prijateljem Ognjenom Pejićem (23).

OGNJENU OTAC STRADAO PRE GODINU DANA

Tužna vest o pogibiji troje mladih potresla je kolubarski kraj. Ono što je za sada poznato jeste da je Nemanja, iz za sada nepoznatih okolnosti, izgubio kontrolu nad vozilom „pežo 307” i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U direktnom sudaru sa kamionom sve troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas Arči, kog je Irena držala u krilu. U saobraćajnoj nesreći stradao je Ognjen Pejić, koji je bio jedan od najboljih igrača valjevskog rukometnog kluba Metalac.

Inače, njegov otac stradao je pre godinu dana. On se tog 14. decembra kretao prugom Beograd–Bar, kada je na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

U Valjevu je juče bio proglašen Dan žalosti povodom tragične smrti troje mladih. Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izrazili su duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar