Dnevni horoskop za 30. decembar: Jarčevi, otkazujete POSLOVNO putovanje, Device, DOBROG ste zdravlja

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Pokušajte da ne reagujete na svaku situaciju momentalno. Veoma ste impulsivni pa lako vatrirate u okršaju sa rečima. Slobodni Ovnovi pokušavaju da privuku samostalnu osobu u znaku Strelca. Razgovori o poslu mogu biti od pomoći. Zdravlje dobro.

BIK

Preispitajte dugoročne planove koje ste već uradili i slobodno ih menjajte ako to mislite da treba. Slobodni Bikovi misle da nema osobe koja bi prihvatila njihovu ljubav i uzvratila na isti način. Nema ako verujete u to. Zdravlje je solidno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Potreban vam je novac, a danas kada ga dobijete odmah ide dalje. Zato se prihvatate svakog posla i svuda se mešate i grešite. Razmazili ste sebe luksuznim poklonima i sada imate problem sa partnerom koji to ne toleriše. Zdravlje dobro.

RAK

Trenutna poslovna kriza nije vaše delo, već delo okolnosti, pa prestanite da se osećate krivim. Danas je važno da nahranite dušu i srce ljubavlju i nežnošću jer ste veoma senzitivni. Zagrlite sebe ako nemate nikog drugog. Odlično je vaše zdravlje.

LAV

Budite dobri prema sebi a posebno prema poslovnim saradnicima, ne iskaljujte svoju nervozu oko sebe.Vaš emotivni partner je više puta iskazao odanost prema vama a sada je vaš red. Nije potrebno da sumnjate u vernost prema vama. Odlično zdravlje.

DEVICA

Nemojte tvrdoglavost nazivati odlučnošću, mešate ta dva pojma. Imate veliki problem u prihvatanju tuđih saveta. Događaji u ljubavi više su uzdrmali vašeg partnera nego vas. Imajte sluha za tuđa osećanja. Zdravlje dosta dobro i stabilno.

VAGA

Najveću pažnju dali ste sami sebi to ne znači da treba da ignorišete tuđe potrebe. Sarađujte sa poslovnim kolegama tu je ključ napretka. Partner je umoran od pokušaja da vas oraspoloži. Učinite korak i promenite raspoloženje. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Nije dan da šefujete, već da pravite kompromise i dajte podršku poslovnim saradnicima. Zajedničkim snagama završite današnje obaveze. Prepustili ste se trenutnom porivu za samoćom, partner je željan vašeg prisustva. Stabilno je zdravlje.

STRELAC

Nesrećni ste jer ne možete da uživate u svemu što želite i volite. Obzirom da objektivno to ne možete sebi ispuniti, nezadovoljni ste do koske. Vrlo malo vremena imate za ljubav jer ste opterećeni dnevnim obavezama. Moguć povremeni kašalj.

JARAC

Poslovno putovanje koje ste planirali ranije neće moći da se realizuje zbog epidemije. Ostaje vam da upotrebite društvene mreže. Na ljubavnom polju međusobna razmena reći i nežnosti obogatiće razmenu osećanja sa partnerom.Zdravlje veoma dobro.

VODOLIJA

Imate veoma jaku želju da se menjate i budete još više kreativniji. Ipak, ključ je u kombinaciji svega što imate u vama i fleksibilnosti. Iskoristite ovaj dan za razmenu mišljenja sa emotivnim partnerom. Odlično je vaše opšte zdravlje.

RIBE

Podelite novac koji ste ostvarili timskim radom da bi mogli da ponovite istu stvar veoma brzo. Ljubav i razumevanje koje dajete traži razmenu u oba smera. Ako ne dobijate povratnu ljubav, usmerite svoja osećanja na nekog drugog. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar