Saznajemo! Nedu Arnerić brat pronašao mrtvu za trpezarijskim stolom?! (FOTO)

Prve nezvanične informacije o smrti filmske i pozorišne dive

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Neda Arnerić
Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Telo preminule Nede Arnerić (67),prema nezvaničnim informacijama, pronašao je brat u njenom stanu na Vračaru u Dubljanskoj ulici pošto se glumica nije javljala na telefon. Nakon toga je otišao da je poseti, a pošto nije otvarala vrata provalio je u stan. Iz izvora bliskog policiji glumica je pronađena mrtva za trpezarijskim stolom.

Foto: e-stock

Kako Objektiv saznaje na telu glumice nisu pronađene povrede niti tragovi nasilja, a telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu. Tačan uzrok smrti dive srpskog glumišta  biće poznat nakon obdukcije.

U karijeri dugoj pola veka, Arnerić je ostvarila upamćene uloge u filmovima Višnja na Tašmajdanu, Užička republika, Sutjeska, Valter brani Sarajevo, Varljivo leto ’68 i drugim. Igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima. Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga veka, glumica je i devedesetih doživela veliku slavu – zahvaljujući blokbasteru Tri karte za Holivud i televizijskoj seriji Policajac sa Petlovog brda.

Neda Arenerić je često na listi proslavljenih glumačkih zvezda Jugoslavije koje nikada nisu nagrađene najprestižnijim, prvenstveno pozorišnim, nagradama za životno delo – Dobričinim prstenom i Velikom Žankom. Glumica je dobitnica nagrade Pavle Vuisić za životno delo, koja se dodeljuje glumcu “kao priznanje za izuzetan doprinos umetnosti glume na domaćem filmu”. Takođe, dobitnica je dve Arene na Filmskom festivalu u Puli – zlatne za film Haloa – praznik kurvi i srebrne za ulogu u drami Ispravi se, Delfina,javlja RTS.



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar