OBJEKTIV TV

VIDEO – Anđus: Mrkela, Terzić i Stanković da se HITNO odreknu Borjana, da ne bi oni leteli iz kluba!

Dejan Anđus je oštro i bez dlake na jeziku i ovaj put govorio o svim aktuelnim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Retrospektiva nedelje” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svake nedelje od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Poznati novinar je na početku komentarisao temu koja je obeležila prethodnu nedelju, a to je situacija sa golmanom Crvene zvezde Milanom Borjanom, a obratio se i generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, sportskom direktoru Mitru Mrkeli i treneru Dejanu Stankoviću rečima:

– Poručujem Mrkeli, Terziću i Stankoviću da se hitno odreknu Borjana, da ne biste vas trojica leteli iz kluba i snosili posledice koje mogu biti i ekonomske prirode, a vrlo dobro znaju zašto im ovo kažem, kako i zbog čega im kažem – otvoreno je rekao Anđus, dok je samom Borjanu poručio da se ne mangupira:

– Crvena zvezda nije prćija bračnog para Borjan. Ako je Zvezda nešto dužna, ako su zakasnile plate, treba da dobiju poštenu odštetu, da Zvezda kao klub pošteno svog golmana proda, da on nešto zaradi u životu i zbogom: odete sa Marakane, a ne da pravite haos u klubu – oštro je reagovao Anđus na celu situaciju u vezi sa Milanom Borjanom i njegovom suprugom Snežom.

On je, kao i uvek, drugi deo emisije posvetio politici, te je dao odgovor zašto pruža podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a bilo je reči i o situaciji sa Kosovom i Metohijom.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Tako je g-dine Anđus. I u seoskom klubu ne sme igrač da se suprotstavi treneru sve i da je trener kriv. A Stanković je opravdano bio ljut i trebali su svi da se stide kako su odigrali. A ZVEZDA je institucija. Živeli ZVEZDA !!!

    Odgovori

Ostavite komentar