Sraman potez fudbalera: Obećao nagradu onome ko mu pronađe psa, pa se napravio lud i ispalio dečka!

Britanski mediji su objavili kako je sud u Los Anđelesu naredio engleskom igraču da plati Fosteru Vašingtonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Engleski napadač Danijel Staridž moraće da plati čak 26.000 evra čoveku koji je pronašao njegovog ukradenog psa, koji je nestao još pre dve godine prilikom pljačke njegovog stana u Los Anđelesu.

Staridž je i sam naglasio da mu materijalna dobra nisu toliko važna, već da mu je bitno da sa njegovim psom Lučijem sve bude kako treba. Na društvenim mrežama je objavio fotografije i video, zamolio za pomoć i obećao nagradu onome ko pomogne da se pronađe nestali ljubimac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kasnije je Tviteraš pod imenom Kila Fejm, inače poznati reper, objavio niz fotografija na kojima se jasno vidi da je pronašao psa kojeg je engleski napadač toliko dugo tražio. Priča koja je dobila srećan kraj u tom smislu, ipak je završila na sudu i to zbog zaista skandaloznog ponašanja Staridža.

Naime, reper je objavio da mu engleski fudbaler nije isplatio nagradu za povratak psa i dodao da mu je Staridž jedva rekao hvala i da je sa njim proveo manje od pet minuta pre nego što je sa psom pobegao kući.

Britanski mediji su objavili kako je sud u Los Anđelesu naredio engleskom igraču da plati Fosteru Vašingtonu, kako je pravo ime Kila Fejma, sumu od 26.000 evra nakon što je otkriveno da zaista nije ispunio obećanje.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar