Oglasila se POLICAJKA sa vrelog snimka: Ima poruku za ŽENU poručnika na čijem je krilu plesala (VIDEO)

Iskreno se pokajala, ali je ogorčena napadima za koje tvrdi da su rodno inspirisani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PRintscreen/Video/daily mail

Policajka njujorške policije Vera Mekuli (26) koja je privukla pažnju većine svetskih medija nakon što je oženjenom poručniku Niku Mekgariju bezobrazno zaplesala u krilu na prazničnoj zabavi, u suzama se izvinila njegovoj supruzi Melisi Mekgari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mekuli je otkrila da od tada prolazi kroz teške trenutke i da od kada se priča pojavila, radi od kuće.

Takođe je navela da je nepravedno “razapinju” po medijima i da prolazi kroz toplog zeca i da su napadi podstaknuti od strane ženomrzaca.

– Želim da se izvinim poručnikovoj ženi, zaista mi je žao. Nadam se da joj to nije nanelo previše štete u braku ili u ličnom životu – navela je Vera u snimku do kog je došao TMZ.

Evo ko je POLICAJKA sa vrelog snimka: Ime joj je Vera i ne staje dok ne dobije šta želi (FOTO)

Ona je kazala da nije trebalo sve ovako da ispadne i da nije znala da je poručnik oženjen.

Kako navodi, samo je htela da se našali kako bi se podgrejala atmosfera na žurci.

Od tada, mnogi je osuđuju na društvenim mrežama, a čak je i kako navodi, prepoznaju na ulici i upiru prstom u nju da je “ona ta”.

– Moj posao i moj radni dan si jedno, a kad sam van dužnosti, to je nešto drugo. Mislim da niko ne treba da me osuđuje zbog plesa, jer nisam to radila u uniformi, već na proslavi dok smo bili u civilu – kazala je Vera.

Takođe je ubeđena da je satanizuju samo zato što je “žena”, a smatra da u slučaju da je isto to učinio “muškarac”, ne bi bilo toliko prašine i bilo bi shvaćeno kao šala.

Podsetimo, na snimku koji je preplavio internet može se videti policajka kako u kratkoj suknjici i u zanosu izvodi s*ksi ples u krilima svog nadređenog, koji ju je u par navrata držao za butine i zadnjicu.

Policija Njujorka nije gubila vreme , već je disciplinski kaznila Mekgarija, koji je u njujorškoj policiji od 2010. godine, a on je navodno nakon bezobraznog snimka pekomandovan u tranzitnom okrugu 12 u Bronksu.

Foto: LinkedIN

Nakon vesti snimka Verinih razuzdanih pokreta u krilu svog šefa, oglasio se i njen otac.

– Rekla mi je: “Tata, napravila sam grešku. Veoma mi je neprijatno zbog onoga što sam uradila. Osramotila sam tebe i celu porodicu”. Plakala je i plakala. Ona je mlada, a on oženjen i to poručnik. Trebalo bi da zna bolje. Tužiću ih – rekao je otac policajke Džon Mekuli za Njujork Post.

U ponedeljak je došlo do dodatne drame kada je supruga poručnika Melisa Mekgeri vikala na reporterku i fotografa Njujork Posta ispred kuće u Nju Vindzoru, dok ju je muž smirivao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (1)

  1. Чему толика фрка, колико видим са снимка он се није бунио већ се смерно прихватио тај ‘срамни’ плес?!?!

    Odgovori

Ostavite komentar