Danju brine o deci, noću radi nešto BEZOBRAZNO: Muškarcima ostavila PORUKU zbog koje su poludeli (FOTO)

Želi doživotno da situira sebe i svoje sinove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Lusi Benks, Foto: Instagram/itsnotlucybanks

Lusi Benks (31) iz australijskog Perta, samohrana majka dvoje dece, otkrila je da je dala otkaz u korporativnom bankarstvu da bi dnevno zarađivala i do 1.000 evra zahvaljujući svom telu, skidanju i erotskim sadržajem na OnlyFans, sajtu za odrasle.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko joj dobro ide posao, osim zarade svedoči i činjenica da je nedavno osvojila nagradu “Najbolji plen za fanove” i zauzima mesto u prvih 1% kreatora na ovoj s*ksi veb lokaciji, pošto Only Fans dozvoljava kreatorima da svojim pretplatnicima naplaćuju mesečnu naknadu za pristup njihovim fotografijama i snimcima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Banks ❤️✨ (@itsnotlucybanks)

– Uveravam vas, nikad pre niste videli ovakve aktove. Upoznaj me i podivljajmo zajedno – navela je ova manekenka koja je prethodno radila u sektoru finansija kao korporativni bankar.

Sa 29 godina napustila je taj posao, a za samo dve godine na OnlyFansu već je postala milionerka.

– Želela sam da kupim kuću sa svojih 19 godina. Nije bilo šanse da uštedim jer mi je novac odlazio na svakodnevne obaveze na moje dvoje dece. Ne vodi me novac, već stabilnost – navela je Lusi za Dejli mejl Australija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Banks ❤️✨ (@itsnotlucybanks)

Mlada milionerka nada se da će u budućnosti kupiti vrlo luksuznu kuću iz koje nikad neće morati da se seli, a da pritom ne mora da se prebrojava i brine o svojim prihodima.

Mogućnosti joj sada dozvoljavaju do svoje sinove od osam i šest godina školuje u privatnoj školi, a što se stresa tiče, neuporedivo je manji u ovom poslu nego u sektoru finansija lani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Banks ❤️✨ (@itsnotlucybanks)

– Volim da budem mama, ali sam oduvek bila zabrinuta da li ću uspeti da obezbedim svoju decu. Pokušavala sam da vodim manja preduzeća i imam honorarne poslove sa strane, a zaista je bilo teško sa dvoje male dece, od koje jedno ima invaliditet – dodala je Lusi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar