“Plastična i jeftina”: Madona na meti KRITIKA zbog FOTOŠOPA, fanovi misle da je izgubila kompas (FOTO)

Pratioci je nimalo ne štede na društvenoj mreži Instagram

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimeida

Madona možda jeste nosila nekad titulu “kraljice popa”, ali sada joj se više smeši zvanje “kraljice Fotošopa”.

Kritike na njen račun ne prestaju mesecima, a ni ona se ne libi da iz dana u dan svojim pratiocima servira još materijala na mrežama. Ruku na srce – može da radi štagod poželi i ono što je čini srećnom, ali njeni fanovi ubeđeni su da na ovaj način ruži sliku o sebi, i čini da postane predmet spdnje što nikako ne priliči nekome ko je takva šoubiz veličina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslednja serija fotki pokrenula je čitavu raspravu u komentarima, ali i na Tviteru, a većina je saglasna – Madona je odavno izgubila kompas u želji da izgleda što mlađe i da se takmiči sa novim generacijama. Madona je novim objavama navukla gnev ljudi zbog preterane upotrebe Fotošopa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Skoro su je kritikovali nakon što je fotošopirala sebe na fotografiju sa modnom šutinga njene ćerke Lurdes, zbog čega su joj poručili da bi bilo lepo da je “ostavi da sija, jer ona je ta koja ima 25 i treba da se dokazuje”. Pevačica će sada, iz nepoznatog razloga više vremena provoditi u kući, a sumnja se ili da je razlog snimanje nove muzike, ili da zapravo ima problem sa korona virusom ili pak je u pitanju nova intervencija, iako nije otkrila šta je zapravo u pitanju.

– Biću zaglavljena u kući neko vreme, pa ću poneti neke slatke autfite – napisala je nekadašnja pop diva u opisu, a nije trebalo mnogo da se zaređaju kritike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

“Evo kako izgledaš u 60-im kada si milioner i znaš da koristiš Fotošop”, “Plastična i jeftina”, “Još jedan fotošut sa nerealističnom facom. Oslobodi sebe Madona! Oslobodi sebe presije da budeš mlada. Svi znaju prokletu istinu”, “kakav blistav primer upotrebe Fejstjuna. Znaš kako da ga koristiš da izgledaš kao da ti je 25. Onda te vidimo u stvarnosti i izgledaš kao da ti je 65. Razočaravajuće je to što ti koja si se borila protiv stereotipa, sada si samo baba koja želi da ponovo bude devojka”, “Ona bi da bude Bili Ajliš”, “Strašno”, “Madona, dosta je… ovo zaista više nije normalno”, “Vidite, može da radi šta hoće, njen je profil, ali ne mora da javno natrljava drugima kako izgleda kao da joj je 25, i kako su ljubomorni na njen izgled. Nismo Madona. Niko nije”… samo je delić onoga što se moglo pročitati u komentarima.

Naravno, bilo je i onih koji su je branili sa rečima “da je njen Instagram mesto gde treba da budu njeni ljubitelji, a ne hejteri”, kao i da “ima pravo da radi šta hoće”.

Ipak, “hejteri” su ovog puta bili glasniji. Možda to i ne bi bio slučaj da nije upravo nedavnog sukoba sa njenim nekadašnjim prijateljem 50 Centom, koji ju je javno prozvao zbog izgleda, da bi mu onda odgvorila da je “samo ljubomoran jer ne izgleda tako dobro kao ona”.

Činjenica je da je u poslednje vreme zaista navukla gnev interneta kako zbog pokazivanja zadnjice, golih grudi, tako i zbog skandaloznoznog ponašanja u emisijama i tvrdnji da “na sebi ništa nije radila”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar