Dnevni horoskop za 24. decembar: Jarčevi previše OČEKUJU od partnera, Blizanci su u NEDOUMICI

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Sve danas beži od vaših poslovnih ciljeva. Nezgodan je aspekt Saturna u Vodoliji i Urana u Biku. A to je za vas neprekidna borba između starih obrazaca i novih načela. Raspoloženi ste za dobru svađu. a partner je izbegava. Zdravlje promenljivo.

BIK

Unutrašnja napetost je na vrhuncu tako ste i ustali. Naoštreni na sve i svakoga. Danas je sve problem, i posao i komunikacija. Nemate volje da se raspravljate oko tuđih problema već navodite na zajedničke nesporazume. Opšte stanje dosta je dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Tranzitni Saturn je u nepovoljnom aspektu  ka Uranu u Biku a to kod vas izazviva dublje senzacije poslovnih prepreka. Emotivno ste neozbiljni više nego inače ali se u partnerskim odnosima oseća potajna strast. Zdravlje veoma solidno.

RAK

Danas se nećete teko lako rešiti ni nervoze ni pojedinih poslovnih problema. Pokušajte da se distancirate od posla koji vam pravi problem. Emocije su vam u žutom jer čekate znak da li da nastavite ili ostavite. Dobro se osećate u zdravlju.

LAV

Saturn u Vodoliji i Uran u Biku prave kvadrat koji će delovati i na vaš posao. Zato su mogući zastoji i problemi sa finasijama. Emotivno ste opušteni jer niti volite a niti mrzite ono kada vam je svejedno. Opšte stanje organizma veoma dobro.

DEVICA

Uporni ste da se dugoročno obezebedite i osigurate od rizika. Međutim, danas baš nije dan za takve poduhvate. Budite realniji da bi nili zadovoljni.  Emotivni partner je slatkorečiv prema vama, a to vam čak i prija. Zdravlje dosta dobro.

VAGA

Nemojte se danas plašiti prepreka, već se plašite odluka koje ćete doneti jer utiču na buduće dane. Ipak verujete u sebe i svoje ciljeve. Prijateljski razgovor menja vaše viziju stvarnosti. Budite zahvalni na dobrim prijateljima. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Pronađite jednu srodnu poslovnu dušu, ali ako to nije moguće, nađite bilo koju osobu da vam bar malo pomogne. Osećaj usamljenosti danas nije naglašen već osećaj odgovornosti koja vas pritiska. Zdravlje je dosta dobro, vitalni ste.

STRELAC

Istina je da ste snalažljivi, ali vam to neće pomoći. Emotivno ste napeti pa posao klacka u jednom mestu. Zato vam je potrebna pomoć poslovnih saradnika a vi predahnite jer vam nije dan. Emotivno ste ugašeni do večeras. Probavni problemi.

JARAC

Veoma ste tihi danas jer osećate neke probleme koje ne želite više da nosite na glavi. Ipak danas je dan koji vam predstavlja manji deo problema. Emotivno ste spremni na ustupke ali imate teške zahteve. Mogući su problemi sa kolenima. 

VODOLIJA

Na poslu su u sukobu stari obrasci sa novim događajima. Nije lako da rešite tu enigmu. Smatrate da da neko od bliskih saradnika nije fer prema vama. Ispoljavate otvoreno neprijateljstvo prema onima koji to zaslužuju. Zdravlje  zaista dobro.

RIBE

Možda ste danas uvređeni sa razlogom, ali i dalje ne znate šta je uzrok ponašanja kod druge strane. Proverite informacije koje dolaze do vas. Emotivna snalažljivost je na visini pa ste raspoloženi toliko da iritirate. Zdravlje dosta solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar