Nišlijka za pet minuta RASKRINKALA preljubnika: Varao svoju TRUDNU ženu, isplivala prepiska (VIDEO)

Ona je snimak ove konverzacije poslala devojci koja joj se obratila za pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Devojka iz Niša koja snima na TikToku pod imenom “Otrovna voćkica”, bavi se raskrinkavanjem nevernih partnera, a metod raskrinkavanja je prilično jednostavan.

Naime, Otrovnoj voćkici se obraćaju devojke koje sumnjaju u vernost svojih partnera, nakon čega ona te partnere zaprati sa svog instagram profila i započne komunikaciju sa njim, a kada zakaže vreme sastanka, na tom sastanku se ne pojavi ona – već prevarena osoba. Jedan od slučaja koji je Gala razotkrila jeste i slučaj trudnice, koja sumnja da je dečko vara, ali nije znala šta da radi, pa se javila tiktokerki kako bi ga razotkrila. Ovom prilikom joj se u poruci poverila i da je njen verernik i budući otac njenog deteta nasilan i sklon alkoholu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zdravo, nisam nikada očekivala da ću ovo morati da radim, ali šta ću. Verenik i ja čekamo prvo dete. Drugi mesec sam. Momak stalno izbegava razgovore oko deteta i budućih obaveza, a juče je nekome preko telefona rekao: “Vidimo se” i zalupio mi vrata. Sumnjam, a nemam snague da se borim sa njim, jer je sklon alkoholu i batinama – napisala je ova devojka.

Otrovna voćkica ga je zapratila na instagramu, i po instrukcijama njegove devojke, mu rekla da je iz Novog Sada i da ga je zapazila na Egzitu.

@otrovnavockicaaTaguj 2.@ i dobićeś 5 iz matematike.#viral #govi #fyp #foruyoupage #goviralchallenge #balkanci #foryou #tiktok♬ original sound – Gala

Nakon nekoliko rečenica upoznavanja koje su razmenili na Instagramu, Otrovna voćkica ga je pitala ima li devojku.

– Iskreno, da, imam curu par meseci, ali nam ne ide.

Na pitanje da li želi da se vide, on joj je odgovorio potvrdno, ali joj predložio da on dođe do nje da se “ušuškaju” jer je hladno.

Otrovna voćkica mu je, po želji prevarene devojke, napisala adresu njene sestre i predložila da dođe u 19 časova.

– Ne mogu, cura mi je tamo. Moram ranije – rekao je na šta mu je ona odgovorila da ne želi takav kontakt i da joj se javi kada završi sa devojkom.

– Ne, molim te. Pogrešno si razumela. Ajde, srediću ja nju već – odgovorio je.

Otrovna voćkica je snimak ove konverzacije poslala devojci koja joj se obratila za pomoć i ova joj je užasnuto odgovorila: “Strašno, a pre nekoliko dana sam saznala za bebu”.

“Muškarci su gadovi. Čast pojedincima!”, zaključila je Otrovna voćkica.

Ovako je izgledala konverzacija:

FOTO: PRINTSKRIN TIK TOK
FOTO: PRINTSKRIN TIK TOK
FOTO: PRINTSKRIN TIK TOK

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Profil ove dokone spodobe bi bio sledeći. Sigurno nezaposlena bez veće škole.Singl bez greške.Žestoko frustrirana od neke veze i trajno razočarana u ljudske vrednosti.Sklona osudjivanju drugih bez posebnog razloga.U svakom slučaju....jadna si dušo,počni da živiš sopstveni život osim što izigravaš pravednicu kako bi rešavala sopstvene frustracije!

    Odgovori
  2. Frustrirane i dokone babadevojke to rade samo... Koliko je on ispao gnjida, toliko je i ova spodoba. Use i u svoje kljuse...

    Odgovori

Ostavite komentar