Lekar je mojoj ženi predložio da spava s drugim muškarcima, a ona je posle toga u kafiću uradila OVO!

Jedan odlazak kod terapeuta je promenio sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle 25 godina braka, njihov seksualni život je skoro nestao, a onda je jedan odlazak kod bračnog terapeuta promenio sve.

Korisnik Reddita po imenu Dastin je objavio priču koja je privukla veliku pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iako, zbog mnogo različitih razloga, imamo sjajan brak, seks nam je uvek predstavljao veliki problem. Ja sam se godinama borio sa zavisnošću od pornografskih sadržaja, a moja supruga je dugo imala problema zbog strogog katoličkog vaspitanja, zbog čega ju je uvek mučio neizlečiv osećaj krivice – priča on i nastavlja:

– Nikako nismo mogli da se izborimo sa tim i u krevetu se jednostavno nismo slagali. Zbog toga je već sam odlazak kod bračnog savetnika predstavljao ogroman korak za nas. Sve se promenilo kada je terapeut predložio mojoj supruzi da vodi ljubav s drugim muškarcima, pa joj je čak postavio izazov, da u baru pronađe nepoznatog muškarca s kojim će voditi ljubav.

Foto: Shutterstock

– Potom smo nas dvoje skovali ceo plan. Naredne večeri smo otišli u obližnji kafić i moja žena je primetila zgodnog muškarca za šankom. Prišla mu je i mrtva ‘ladna mu rekla: “Znam da ovo zvuči bizarno, ali moj muž me je izazvao da nekoga oralno zadovoljim”. On je samo rekao: “Idemo, odmah”… Njih dvoje su ostatk noći proveli u njegovom stanu, a ja to nisam podneo najbolje. Nerviralo me je što nisam saznao sve detalje. Nisam znao kako da joj kažem da želim da znam svaku sitnicu – objašnjava Dastin.

Foto: Shutterstock

– Posle toga smo uspostavili pravila za oboje, i naša veza je ojačala. Kada ona nađe ljubavnika, ja jedva čekam da se ona vrati i sve mi ispriča. Obično posle toga strastveno vodimo ljubav. Takođe, i ja imam prava da tražim druge žene, ali mene to ne zanima mnogo. Volim svoju ženu i uživam u njenim aferama – priznaje muškarac.

– U periodu od dva meseca, ona je imala destak ljubavnika. Sada se volimo više nego ikada pre. Mnogo smo iskreniji jedno prema drugome, i prvi put možemo otvoreno da razgovaramo o bilo čemu – zaključio je Dastin.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar