“Nigde ne nađoše ozbiljne kriminalce, nego baš u Štrpcu”: Vučić o akciji albanskih specijalista

Jutros su specijalci ROSU upali u Štrpce naoružani do zuba, kako bi po ko zna koji put zastrašivali Srbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je iz Tirane jutrošnju akciju specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije u Štrpcu, kada je uhapšeno 10 osoba.

– Na početku su govorili da je suština da na severu KiM žive kriminalci i vodili su kampanju, sa delom beogradskih medija, i to godinama, a ne mesecima, da su kriminalci sa severa, pa bi rekli – šta god da urade, dozovljeno je, jer to rade, ne protiv Srba, nego protiv kriminalaca – konstatovao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je ironično primetio i da su “izgleda kriminalci i na jugu”.

– Sve go kriminalac… otišli su u Štrpce, uhapsiše 10 ljudi i svi kriminalci… Ne znam samo kako usput ne nađoše, u Lipljanu, Uroševcu, negde drugde, još nekog kriminalca, nego samo među Srbima – rekao je Vučić.

On je ukazao da je premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti to uradio i zbog samita “Otorenog Balkana”, koji je danas održan u Tirani.

– Dobiću više podataka kada se vratim u Beograd i obezbedićemo pravnu pomoć svim ljudima, Srbima, da vidimo o čemu se tačno radi – rekao je Vučić.

Podsetimo, jutros su specijalci ROSU upali u Štrpce naoružani do zuba, kako bi po ko zna koji put zastrašivali Srbe. Uhapšeno je 10 bivših opštinskih zvaničnika. Među njima su bivši predsednik opštine Štrpce i direktor odeljenja za urbanizam i još nekoliko funkcionera i preduzetnika.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar