Manekenka je umrla od PREDOZIRANJA: Posegla za heroinom, a deceniju kasnije isto je doživela njena ĆERKA

Zbog loših porodičnih odnosa, psihički je bila jako labilna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/thekinolibrary

Paula Jejts je bila manekenka i voditelj, rođena 1959. godine Engleskoj i potiče iz šou-biznis porodice porodice.

O njenoj lepoti se naširoko pričalo, bila je prava zavodnica, ali pored svega ona je izabrala put koji vodi do dna. Nažalost, zbog svojih poroka Paula Jejts je prerano ostavila četvoro maloletne dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/CR’s Video Vaults

Detinjstvo je često opisivala kao usamljeno i izolovano, tvrdeći da je njena majka uvek bila zaokupljen nekim drugim stvarima i da za nju nije imala vremena.

Zbog lepote kojom je plenila svi su joj predviđali uspešnu karijeru. Paula se često pojavljivala na TV-u, a uglavnom je vodila muzičke emisije. Baš tako je i upoznala prvu veliku ljubav u svom životu, muzičara Boba Geldofa, 1976. godine i sa njim je započela romansu. Prvi sastanak su imali u Parizu, a tek 10 godina nakon toga stali su i na ludi kamen. Venčanje je održano u Las Vegasu u prisustvu najbližih prijatelja.

Prva ćerka, Fifi, je na svet došla 1983. godine, a u braku su dobili još dve ćerke, Piksi i Pičiz.

Iako je njihov brak delovao idilično to je bilo daleko od istine. Paula je punih devet godina vodila dvostruki život i Boba varala sa Majklom Hačinsom kog je upoznala na isti način kao i svog supruga. Aferu je vešto skrivala sve dok nije ostala u drugom stanju sa Hačinsom. Nakon priznanja da mu nije verna usledio je razvod.

Foto: Printscreen/Youtube/thekinolibrary

Paula i Hačins dobili su ćerku kojoj su dali ima Lili, a nakon godinu dana usledio je niz tragedija. Naime, Hačins je pozvao Paulu i histerično vikao, nakon toga je pozvao i Geldofa i sa njim se posvađao preko telefona. Idućeg jutra, pronađen je mrtav u sobi. Iako policija tvrdi da se pevač obesio jer je hteo sebi da oduzme život, Paula je smatrala da se radilo o nezgodi i da je Majkl umro usled pokušaja autoerotične asfiksije.

Slomljena smrću partnera, Paula je pala u depresiju i posegla za heroinom od koga je bila i ranije zavisna. Pronađena je mrtva 17. oktobra 2000. godine kada je imala 41 godinu.

Bob Geldof je dobio starateljstvo nad svoje tri ćerke, ali je i usvojio ćerku Paule i Hačinsa, Lili.

– Svi smo pokušali da živimo kao da se ništa nije dogodilo. Ali se dogodilo. Nisam ni plakala na njenoj sahrani. Nisam mogla da izrazim osećanja jer sam bila tupa. Sa njenom smrću tek sam se počela nositi kada sam imala 16 godina – pričala je Pičiz.

14 godina kasnije ćerka Paule i Boba Geldofa doživela je sličnu sudbinu kao svoja majka. Uplovila je u svet modelinga, a njena popularnost je samo rasla, a uporedo počeo je i njen sunovrat. Bila je redovan gost klubova iz kojih su je često iznosili. U Njujorku je eksperimentisala s drogama i nekoliko meseci je bila na odvikavanju, ali se ipak poroka nikad nije rešila.

Njen suprug, Tomas Koen, pronašao ju je mrtvu 7. aprila 2017. godine, a obdukcija je pokazala da je preminula od posledica predoziranja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Gloria.hr, Kurir Still

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar