Otišla u bolnicu jer joj se ZAGLAVILA igračka za odrasle: Lekar se odlučio na nestvaran poduhvat

Posle petočasovne intervencije, "strano telo" je uklonjeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/rosieesunshine

Britanka koja se na stranici OnlyFans predstavlja kao Rosi Sanšajn (21) doživela je neviđen blam kada joj se s*ksualna igračka zaglavila u intimnom području, pošto je želela da “začini maštom” video razgovor sa dečkom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U trenucima zanosa, kako kaže, silikonska igračka joj je “skliznula u anus”, a pošto sat vremena nije mogla da je izvadi, morala je da se obrati lekarima.

Doktor je rentgenskim snimkom uočio strano telo, a uspeo je da nekako da ga izvadi bez operacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rosiee Sunshine (@rosieesunshine)

– Bila sam na onlajn razgovoru sa svojim dečkom i u tim trenucima prepustili smo se maštarijama kroz razgovor. Prvi put sam probala ovakvu igračku i bila je najveća koju sam probala, a onda sam osetila pucanje. Mislila sam da je čep ispao i pokušala sam da ga vratim, ali ga nije bilo. prvo sam pomislila da je pao pored kreveta, a onda mi je sinulo gde bi mogao da bude, nekako je upalo unutra – kazala je Rosi, prenosi Dejli star.

Kazala je da tom prilikom nije osetila bol, već je jednostavno igračka samo skliznula unutra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rosiee Sunshine (@rosieesunshine)

– Nisam znala kako da izvadim. Posmilila sam na kuhinjske štipaljke, ali mi je dečko putem poziva rekao da to nikako ne radim. Sat vremena sam razmišljala šta mi je činiti i nije mi preostalo ništa drugo nego da odem u Hitnu pomoć – dodala je ona.

Kako kaže, u bolnici je provela pet sati, a zahvalna je leakru koji je nekako uspeo da izvuče s*ksualnu igračku iz anusa i to bez bilo kakve anestezije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

Ostavite komentar