Danilović obišao radove na Voždovcu: JKP “Vodovod i kanalizacija” na usluzi 24 sata (FOTO)

Na uglu ulica Kostolačke i Kačarske u ranim jutarnjim časovima u ponedeljak došlo je do kvara na uličnom cevovodu, a ekipe su se odmah uputile na teren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Strahinja Danilović obišao je danas radove u Kačerskoj i Kostolačkoj ulici na Voždovcu, gde je u toku rekonstrukcija kanalizacione mreže i poručio da će svaki kvar u Beogradu biti saniran u najkraćem roku i pored snega i niskih temperatura koje su zabeležene poslednjih dana u prestonici.

Na uglu ulica Kostolačke i Kačarske u ranim jutarnjim časovima u ponedeljak došlo je do kvara na uličnom cevovodu, a ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odmah su se uputile na teren. Nažalost, neposredno pre dolaska ekipa, u Kostolačkoj ulici došlo je do propadanja asfalta zbog čega je jedno vozilo upalo u rupu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon što je vozilo uklonjeno brzom i dobrom koordinacijom gradskih službi, ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ su roku od par sati sanirale defekt, zamenile oštećeni deo cevi, a svi potrošači su Kačerskoj i Kostolačkoj ulici su dobili vodu. Sada je na redu rekonstrukcija kanalizacione mreže u Kačerskoj ulici, što je složen i obiman posao, ali će biti završen za nekoliko dana. Radimo maksimalnim kapacitetom i pored snega i niskih temperatura u glavnom gradu, kako bi svi građani imali uredno vodosnabdevanje, a trudimo se da probleme rešavamo najbrže moguće – rekao je Danilović, koji je posebno istakao zalaganje radnika koji trenutno rade u otežanim vremenskim uslovima:

– Naše intervencije nekad zahtevaju da radnici sate i sate provedu ispod zemlje, u vodi, i to sve na izuzetno niskim temperaturama, ali nikada nisu otišli ni sa jedne lokacije, a da nisu učinili sve što je u njihovoj moći da reše svaki problem. Naše preduzeće je na usluzi građanima 24 sata, 365 dana u godini.

 

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar