UŽAS: Olimpijski šampion priznao silovanje devojčice, ćerku prijatelja (13) terao na strašne stvari!

Anjel je širom sveta postao poznat i priznat nakon zlata na Evropskom prventsvu 2010. godine, na 400 metara slobodnim stilom, kada je postavio i novi rekord Francuske. Dve godine kasnije na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojio zlato

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: JUNIOR/Bestimage/Profimedia

Francuski plivač i nekadašnji olimpijski šampion Janik Anjel priznao je da je imao seksualni odnos sa maloletnom devojčicom, jednom od ćerki njegovog trenera.

Njegovo priznanje potvrdio je i tužilac pre dva dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anjel je uhapšen u četvrtak u kući u Parizu, sumnjalo se na silovanje i seksualni napad, te je stavljen u policijski pritvor u Miluzu, prenose strani mediji.

Plivač “priznaje suštinu optužbi protiv njega”, rekao je javni tužilac u Miluzu, na konferenciji za novinare, dodajući da sportista nije “osećao da postoji prinuda”. Tužilac je rekao da činjenice predstavljaju “silovanje ili seksualni napad jer postoji velika razlika u godinama” između njega i tužioca, koju je navela kao N. H. jednu od ćerki njegovog trenera Lajonela Hortera.

Seksualni odnos se navodno dogodio 2016. godine, a tada je devojčica imala 13 godina, plivač čak 11 više. U međuvremenu, Francuska plivačka federacija (FFN) saopštila je u ponedeljak da će pokrenuti građansku tužbu u tom slučaju.

– Federacija je obaveštena da je gospodin Anjel priznao “suštinu navoda za koje je optužen”. Danas je zvanično donesena odluka da se postane građanska stranka pred sudskim sudom u Miluzu u ovom slučaju, što Federacija duboko žali.

Foto: Profimedia

Janik Anjel je širom sveta postao poznat i priznat nakon zlata na Evropskom prventsvu 2010. godine, na 400 metara slobodnim stilom, kada je postavio i novi rekord Francuske. Dve godine kasnije na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojio zlato u štafeti na 200 metara slobodno i štafeti na 4×100 metara slobodnim stilom.

Anjel je otišao u Rio 2016. da odbrani titulu na 200 metara slobodnim stilom, ali nije uspeo, te je ubrzo najavio povlačenje iz plivanja.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar