“Želim ti NAJTEŽI oblik KANCERA”: Zorannah javno podelila JEZIVE pretnje, pa progovorila o Kikinoj SMRTI

Naša najpoznatija blogerka potresena je smrću tragično preminule Kristine Kike Đukić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Instagram

Domaću javnost danas su potresle vesti o smrti mlade jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić. Kako se navodi, Kristina je u sredu uveče izvršila samoubistvo u svom domu, a kako se spekuliše, do tragedije je doveo preveliki pritisak koji je trpela, kao i brojne uvrede i negativni komentari na račun njenog rada i izgleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potresena ovim vestima, među brojnim javnim ličnostima koje su se obratile javnosti ovim povodom našla se i naša najpoznatija blogerka Zorana Jovanović, koja je priznala da se i sama suočavala sa brojnim negativnim komentarima, uvredama, ali i najsurovijim pretnjama korisnika društvenih mreža.

Zorana je ovom prilikom podelila jezive poruke koje su joj stizale tokom ove godine, tvrdeći da ih je bilo još mnogo.

“Koliko si glupa”, “Idi ubij se, ne zagađuj vazduh nama normalnima”; “Nemoj da sam te video u Srbiji, lično ću te zgaziti kolima”, “Prebićemo te nasmrt”, “Želim ti da poživiš 200 godina sa najtežim oblikom kancera”, samo su neke od jezivih pretnji koje su korisnici društvenih mreža uputili Zorani. Blogerka je nakon iznošenja šokantnih pretnji koje je dobila, uputila pismo svim svojim pratiocima uz apel da svako ko se suoči sa sličnom vrstom problema, obavezno potraži pomoć.

Foto: Printscreen

 

– Jedan mladi život sinoć je ugašen, da li zbog poruka koje je dobijala ili nečega drugog, nikad nećemo saznati. Ali umesto što nekoga vređate, pretite smrću, ulazite u njihovu intimu, nalazite mu mane i mrzite nekoga koga niti poznajete, niti vas njegov život dotiče, razmislite da li umesto toga da pokvarite nekome dan, kako možete da ga ulepšate. Nikada ne znate ko se sa kakvim demonima bori u sebi i da li to nešto što kažete i napišete u datom trenutku može da bude sitnica koja trigeruje nekoga da kaže “E, sad mi je dosta, ne mogu više” – napisala je Zorana, a potom nastavila:

– Izvršiti samoubistvo u 20 godina kada je ceo svet pred tobom je tragično, tužno i ne bi smelo da se dešava. Jer, ono što tada ne znamo je da se za godinu, dve, tri i deset tih stvari koje nam sada deluju bezizlazno, nećemo ni sećati. Neke traume ostaju, ali vreme leči sve i samo se pribudiš jedno jutro i ne pomisliš na to. MOLIM VAS, ako iko od mojih pratilaca ima bilo kakve probleme i misli u ovom pravcu, da se obrati za pomoć i obećavam da će sve biti u redu. Ako nije, uvek postoji drugo rešenje, ali smrt je kraj svega i odatle nema nazad – poručila je blogerka svojim pratiocima.

 

“Svima su KRVAVE RUKE, svi smo KRIVI”: Jelena Karleuša potresena vestima o SMRTI mlade jutjuberke

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kratko,jasno,pametno i puno toga receno.Bravo!Malo vise ovakvih tekstova nam treba u ovo ludo i za mnoge bezizlazno vreme.

    Odgovori

Ostavite komentar