Kija Kockar šokirala sve i otkrila pravi RAZLOG raskida Slobe i Lune: “Ona zaslužuje da zna ISTINU”

Pobednica prve sezone "Zadruge" otkrila je nove detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Kija Kockar i Luna Đogani postale su suparnice u Zadruzi, a ko je glavni krivac za ovo smo samo mogli da naslutimo. Kija sada otkriva šta se sve dešavalo nakon što se rijaliti završio.
Ona kaže da ne želi da pokreće takve teme, ali da mora da odgovori na provokacije.

Otkrila je i da je Luni oprostila to što ju je muž prevario sa njom i što je ostala bez braka, ali da njenoj mami Anabeli nikad neće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

– Ona je pokrenula priču, a ispalo je da sam ja. Verovatno ja kao povređena žena nemam pravo da kažem šta imam, a svi drugi imaju, ali dobro. Ja sam Luni sve oprostila, ali nisam zaboravila, dok njenoj majci nit opraštam, nit zaboravljam jer ona je odlično znala šta radi. Luna je bila mlada, imala je pravo na svoj život. Ja sam zbog sebe htela da završim tu priču. Treća strana, odnosno moj bivši suprug je tu najviše bio kriv, međutim, ta porodica je sve vreme trčala napred i kad su videli da su se zeznuli, bilo im je glupo da njega napadaju, pa su opet krenuli na mene. Čovek je meni pričao bajke godinama, a njoj mesecima. Mada, saznanje zašto je i nju ostavio mi je bilo šokantno – rekla je Kija za Svet i ovim zainteresovala sve.

Iako javnost nije znala pravu istinu, Kockareva je odlučila da progovori o svemu što zna.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz Zadruge da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu, slika o njoj u spoljnom svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž – nastavila je priču Kija i dodala:

– On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna. Nije tad bila u pitanju nikakva ljubav prema meni kako se spekulisalo, već samo njegova lična korist. Kad sam to čula, ja sam bila u šoku. Kod njega se sve vrti oko materijalnog, a ne kod nas dve. To sam saznala tek posle tri ili četiri godine. Čak sam i ja u tom momentu mislila da me voli i da se pokajao. Luna je isto mislila. Jako ružno što je čovek u momentu pristao da je ostavi zbog karijere. U pesmi “Sanjam”, koju mi je Angelina napisala, ide: “Ti me prodaješ, odaješ, koliko košta slava?” Sad je sve jasno – rekla je pevačica za pomenuti medij i otkrila da je ovo morala da kaže jer je vreme da svi znaju istinu.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pored toga, Kristina je svesna činjenice da bi ona i Sloba i dalje bili u braku da se rijaliti nije desio, ali otkriva i u kakvim su odnosima danas.

– Ja sam pokušavala da pričam normalno sa njim, neke moje stvari su ostale kod njega, on neće da mi ih vrati, ne znam zašto. Ja sam dobra sa jednim delom njegove porodice, a on se posvađao sa svima koji su u kontaktu sa mnom, čak je i neke prijatelje izbrisao jer su dobri sa mnom. Čak i ovi koje sam upoznala tokom zabavljanja sa njim imaju bolje mišljenje o meni nego o njemu – ispričala je Kija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar