Ona je bila velika ljubav Željka Joksimovića: O vezi sa OVOM PEVAČICOM nikada nije javno govorio

Pevačeva bivša devojka povukla se sa scene kada je bila na vrhuncu popularnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Privatni život Željka Joksimovića oduvek je privlačio veliku pažnju medija, iako je popularni pevač retko govorio o svojim emotivnim vezama mediji su ga povezivali sa raznim damama sa naše javne scene.

Poznato je da je pevač s bivšom suprugom Vesnom dobio najstariju ćerku Minu, a da iz sadašnjeg braka sa voditeljkom Jovanom Joksimović ima troje dece. Ipak, pevač o svojim bivšim ljubavima nije mnogo govorio u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Godinama se spekulisalo o njegovoj navodnoj romansi s Leontinom Vukomanović, koju nikada nisu priznali, a pisalo se i da je Željko svojevremeno bio u emotivnom odnosu sa pevačicom Cecom Slavković.

Foto: Printscreen

Kako se pisalo, ona je prva javna emotivna veza popularnog pevača, a ni jedno ni drugo nisu potvrdili ove navode za medije.
Ceca Slavković bila je jedna od najpopularnijh pevačica etno-pop muzike krajem devedesetih i početkom ovog veka. Slavkovićeva je godinama nastupala po festivalima gde je osvajala prve nagrade, a često su je mediji svrstavali među pevačice sa najboljim vokalima na ovim prostorima.

Ceca je svojevremeno doživela veliku popularnost, a na vrhuncu karijere napustila je scenu i totalno se povukla iz javnosti. Danas se bavi vokalnom produkcijom, te radi u muzičkim studijima sa pevačima, a na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar