“Otišla da kupi ćerki JELKU”: Prijatelji Svetlane nestale u POŽARU u Obrenovcu očajni

Do sada još nije otkriven uzrok stravičnog požar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Svetlana P. (58) iz Rojkovca je druga žena koja je, pretpostavlja se, nestala u požaru koji je izbio u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu.

Svetlana je prekjuče ujutru izašla iz kuće kada je krenula u laboratoriju da se testira na koronu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odradila je test i sin je pozvao, rekla je da se čuju posle 11, a ona je otišla do kineske robne kuće da kupi ćerki jelku – kaže prijatelj Svetlanine porodice.

Prema rečima Svetlanine komšinice, kako su znali gde je otišla, a nije dolazila kući, porodica sumnja da je ona ta druga žena koja je nestala u požaru.

– Radi u fabrici “Lepenka”, i ona i i muž Miroslav, on je šef obezbeđenja. Imaju odraslu decu, ćerku Ivanu i sina, on živi u Austriji. Divna žena, divna porodica – kaže komšinica i dodaje da su svi u šoku:

– Ne znam, ne mogu da verujem u šoku sam, da je tamo zadesi požar kad je ušla nešto da kupi, da… Ne znam. Mislim ona je nestala, nije se vratila kući, a bila je tamo u to vreme… Šta drugo da mislimo.

Podsetimo, stravičan požar izbio je prekjuče pre podne u kineskom tržnom centru u Obrenovcu, a dve osobe vode se kao nestale. Vatra se širila i na okolne objekte, a na terenu je bilo 25 vatrogasnih vozila i 55 vatrogasaca.

Za sada zvanično još nije otkriven uzrok stravičnog požara u kome je izgoreo ceo objekat od oko 800 kvadratnih metara, ali se spominju pirotehnička sredstva i novogodišnji svetleći ukrasi.

Vatrena stihija je juče ugašena i lokalizovana, ali pred vatragoscima i spasilačkim službama je nova, mučna misija, s obzirom na to da se dve žene vode kao nestale, a jedna od njih je, sumnja se i Svetlana (58).

BONUS VIDEO: 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar