JAKE policijske snage dovele Jankovića u Tužilaštvo: S Belivukom i Miljkovićem biće saslušan o ZLOČINIMA

Belivuk, Miljković i Janković biće ispitivani jedan po jedan, a saslušavaće ih po sat vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nebojša Janković, član kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, upravo je u pratnji jakih policijskih snaga doveden u zgradu Tužilaštva za organizovani kriminal, gde će, zajedno sa Veljom Nevoljom i Maretom Mesarom biti saslušan od strane glavnog specijalnog državnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Saše Čađenovića u vezi sa ubistvom Damira Hodžića, Adisa Spahića i kidnapovanjem Mila Radulovića zvanog Kapetan.

Belivuk i Miljković se već nalaze u pritvoru u Specijalnom sudu, tako da neće biti blokade Ustaničke ulice zbog njihovog sprovođenja, kako su pojedini mediji preneli. U zgradu je stigao i Belivukov advokat Dejan Lazarević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Belivuk, Miljković i Janković biće ispitivani jedan po jedan, a saslušavaće ih po sat vremena.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore je, podsetimo, uputilo nadležnim organima Srbije zamolnicu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušaju. Dakle, reč je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i Živković, koji se inače ne pominje u optužnici koja je podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

Piše: Aleksa Momčilović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar